аз май ще пропусна тая седмица релаксс
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
paralesa написа:аз съм си вкъщи ине смятам да мърдамМитака днес как стресна колегата,пукнах се да се хиля,щото го видях в огледалата какво се кани да направи
Коментар
-
the_biggy написа:Аз бях в колата на Гената като ни удариха.. преди вхгода за Пистата... едно Браво пред нас нацепи спирачки и ние нацепихме зад него и някой колега с една Алфа 145 миля или 146 не съм сигурен се надъни зад нас .. но баси късмета и здраво Браво нищо му нямаааааа , ама нищо даже и драскотина... дет вика Гената " се отзад ма удрят и се нищо ми няма " хаха ... а колегата с Алфата само май леко спукан бъбрек на маската.. така ли са нарича не знамFiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
-
Е все пак задната броня на бравото има два буфера отдоло и като се има предвид че е пластична би трябвало да няма бели при лек удар.Но хората са казали сух от водата не се излиза.И при нас имаше изпълнения ама всичко се размина безпроблемно.Все пак на колегата Кромата е доста корава отпред.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
SilenceR написа:абе верно Ванката има право , аз ако обиколя 5 гумаджийници , 5 различни цени ще ми дадат...Ице не ходи ли до марктрейд бе братайде да се похваля вече съм с нов капак.няма вече олющен лак , няма нищо.(ама калниците олющени )ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар