Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги вие към колко часа мислите да сте "в Габрово"защото аз искам да чуя car audio.. ако доидете по късно ще се видим там
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

"в Габрово" умишлено ли е сложено в кавички, защото ние до Габрово няма да ходим Сигурно към 09:30-40 живот и здраве ще сме на линия

Коментар

да е точно да ва чакам на разклона тои роската знаи каде ама към колко часа ма интересуваше
        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

И аз го знам къде е :PЩе се разберем вероятно в последния момент.. или по телефоните

Коментар

аз още отдавна съм ви казал че няма да мога да дойда , ко да напрая ся голяма работа . догодина ще отида . да сме живи и здрави дотогаваа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

RoMeO_156_GTA + колега van_dal Stenli coolboby + the_biggy JacK`DanielS paralesa + коркондилка d0b0 s00rry stenli_m praslan GbGz Irfan (пича с мареата(бялата перла))Павлин - зелена Брава колегите от Дряново + евентоално още 3 Алфи + евентуално wrc и kochev от Алфа форума А на тримата (те си знаят кои са) ще им пишем по едно голямо отсъствие

Коментар

SilenceR написа:
                аз още отдавна съм ви казал че няма да мога да дойда , ко да напрая ся голяма работа . догодина ще отида . да сме живи и здрави дотогаваа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                Добре бе дивак вие от сутринта ли ще започвате рд-то?
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ей да не разбира жена ми,че съм я нарекъл така,че отивам на дръвника после
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                    ей да не разбира жена ми,че съм я нарекъл така,че отивам на дръвника после
                    то това е ясно аз тъкмо щях да те питам ако женати разбере кво ще стане айде утре те чакам

Коментар

ми направо си ми реже главата откъм кръста,кво се случва :D идвам утре сутрин,само да оставя едни гуми от злочестата кола на братовчед ми и ще дойда,ако не закъснея,към 9 съм там
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

я кажете къде в търново мога да намеря гумаджийница предлагаща тази гума http://www.avtogumi.bg/oscommerce/zi...65-p-1307.html не се сещам какво ми предлагаха на улЙоновка на гумаджийницата под у-ще Бачо Киро...но срещу практикер със сигурност преди три седмици нямаше такава гума...В тип-топ не ми се ходи,малко са ми антипатични(не знам защо) ...в тая под спортната зала какво мога да намеря?
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

Ице и аз такива си търся,ама също не знам къде може да се намерят.трябва да се пообиколи.ако видиш къде ги има тези дни такива гуми, пиши тука че и аз да си купяВанка няма да е от сутринта рд-то , имам малко работа със капака за събота евентуално и требва да се пазарува , няма как.за какво да идвам за 2 часа само.после трябва пък да бързам се прибирам.няма как просто, ко да напрая едит: сега се сещам че ги има горе на Технотех зад фиат магазина ... ама сигурно ще са по скъпички :D
                          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Аз съм доволен от МаркТрейд.Направиха ми 15лв отстъпка на гума на мен като купувах зимни и летни.Цената беше 145лв.

Коментар

Ице можеш да ги намериш на ТЕХНО-ТЕКСА горед над фиат сервиза там ги продават и 14" струваха около 90 кинта

Коментар

много бе,90 кинта,аз гледам на места по 84-85 вървят А там монтаж правят ли или само продават?ще трябва да видя в марк трейд какво предлагат...хем денем ходя да ям на каминката и ми е на път
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X