Днеска голямо шоу отървахте тея дето не дойдоха.. в Еленета смяяях голям
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
вий се разберете нещо,аз в последния момент ще реша за себе си,по принцип мисля да наминем с жената,но не за много и после ще ходим на друго място...това обаче ако преценя,че вместо да изкарам трийсетина лева мога да се разделя с толкова....тъй,че трябва да си преценя струва ли си 60лв идванетоex.Мареа ТД100
Коментар
-
JacK`DanielS написа:така като гледам май сам ще ходя! никой нищо не казва колко часа и каде да се чакаме. Предложения се приемат всякакви! аз викам 9ч. на стадиона и като се саберем и да отлитаме. така като гледам 11ч. по мои сметки ще започне всичко. едва ли в 10ч. ще са се сабрали всички.ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
coolboby написа:08:30 Кофе ин ОМВ. Дринкен енд гоу!!!Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
бях прав!!! та както и да е! Сашо мини м идай стикер.КОЙ ЩЕ ИДВА НА ИТАЛФЕСТ? Eй младежи по добре да се чакаме на стадиона щото съм казал на някой хора че ще сме на стадиона. колегите и те ще идват. Ирфан с бялата мареа, и още 3-4 коли. така че евентоално ще се саберем бая паплач и едвали ако се саберем толкова хора ще има място на ОМВ да паркираме и да пием кафета. може да си земем от някаде кафе и да жулим на стадиона. кво ще кажете а? аз викам 9 на стадиона с по едно кафе в рака
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар