Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

добо малко отсякъл днес фиата ...
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
      добо малко отсякъл днес фиата ...
      Добре ли е той
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Добо е добре спокойно , ама колата май не е добре.стана супер интересно.връщам се от София че днес малко командировка бях и гледам на Български Извор едно купе вдигнато на колесар и гледам му стоповете , (карам си бавничко с 40) и си викам ех тез стопове като на добо затъмнени, гледам а ВТ 6849 ** и по джантите също го познах , викам бах туй добо....ама той го нямаше покрай колата не го нам къде забегнал...нямаше как да спра обаче щото колоната отзад напира.че звъннах на Мимо той му има номера да го пита ко става ако имаше нещо да обръщам.... минал през някво пънче от онези за тировете дето си подпират гумите дан тръгва и отъркалял радиатора там и броня , незнам той ще си казваДобо брат пиши аджаба какво е станало.прибрахте ли се благополучно с колесаря !
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Къде го е намерил тоя пън??? Ебати!!!

Коментар

Лааа да са живи и здравии Румънските Тураджииииии ...емчиии тоя тираджия ми подаде едно коносче... ама лошото е че аз го посрешнах дирекно утре ша ви обяснявам как точно стана ....важното е че сам си добре .... щото го оцелих с 130
            dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

брат успя ли да свалите колата ??? намери ли с какво да я свалите ??? ако има нещо нали знаещ обади се ще дойдем да помагаме

Коментар

Тцтцтц мамка му и тираджии, оня предполагам не е разбрал изобщо какво е станало нали? Къде успя да караш зад ТИР със 130 ?
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

браат , важното е че си добре..иначе тираджията спря ли ?
                  Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Предполагам се е опитал да го изпревари за да избегне подобен инцидент, но точно това се е случило. Не е успял. Аз винаги когато пред мен има ТИР или каквато и да е друга кола, предпочитам да я изпреваря, знае ли човек какво би могло да се случи. А и да имам ясен поглед пред мен за дупки..я някой заек или кенгуру може да изкочи......

Коментар

еми колата я свалихме с фадрома.... сложихме 2 колана за джантите и я дигнахме с кофата ... а тираджията даже и не разбра ... а тира го изпреварвах и нямаше каде да варя а зад мен имаше оше 3-4 коли а бяхме на последния мос кам Софиа
                      dEv # LiFe sTyLe

Коментар

ся ша чакаме Тея от Евро инс да дода да видят щетите .... и ша почивам 2-3 дена ....Ама утре сам на линия надявам се Росен да дода да ме земи
                        dEv # LiFe sTyLe

Коментар

Мамка им мръсна!!!Утре сме задължително в 19:00ч. на линия!

Коментар

най-важното е че ти си добре , колата ще се оправи, докато човешкия живот не се правиа за довечера не съм мн сигурен.Митак ако дойда довечера ще нося и карбоновото фолио да сравним , ще нося и стикерите
                            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
                              най-важното е че ти си добре , колата ще се оправи, докато човешкия живот не се прави
                              Точно така А тея тирове само проблеми правят
                              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

колеги ако имаш запушен цилиндър ... и не работи правилно някой знае ли как се почиства .. ? и свещите също не работят правилно ?
                                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Working...