Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ам става бе може и направо на срещата , може и преди нея не се бърка аз сигурно ако е хубаво времето ще видя да си вържя сд=то като хората че е мн зле .. само че кабели до усилвателя има ли ?
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Аз днеска няма да да мога.. но ми се искаше наистина.. а за утре нещо ?
      Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
      Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
      Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

за утре никой нищо не е казвал . а за себе си не съм сигуен щото незнам кога ще се прибирам. абе колега има една вектра от тия старите там 91, 92 година дето са , със номер ВТ 2000 ** тя да не е 2.0 нещо 120-150 коня е , че оня ден по България караше пред мен и така доста стабилно се изтреля и изпревари 3-4 коли ...
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
          абе колега има една вектра от тия старите там 91, 92 година дето са , със номер ВТ 2000 ** тя да не е 2.0 нещо 120-150 коня е , че оня ден по България караше пред мен и така доста стабилно се изтреля и изпревари 3-4 коли ...
          Какъв цвят беше ? the_biggy е по Опелите , но си мисля за една ...Браво на Боби , който е в Дряново сега :D
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

и на мен ми се ходеше,ама пусти недоимък
            ex.Мареа ТД100

Коментар

аз утре съм на мотокроса на Арбанаси. Вечерта съм на линия на срещата! Кой ще идва?

Коментар

момчета , аз утре си идвам най-накрая ама вечерта ще пропусна , но поне вече ще съм на линия
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Ааа Иво да си на линия Аз утре съм на село и не знам кога ще се върна с бавномобила Ако не ме ядоса , ще дойда ако има желаещи

Коментар

SilenceR написа:
                    за утре никой нищо не е казвал . а за себе си не съм сигуен щото незнам кога ще се прибирам. абе колега има една вектра от тия старите там 91, 92 година дето са , със номер ВТ 2000 ** тя да не е 2.0 нещо 120-150 коня е , че оня ден по България караше пред мен и така доста стабилно се изтреля и изпревари 3-4 коли ...
                    Ам тая Вектра е на Румен , брат му е Гошо дето имат Автомивка на Сити Инвест.. Вектрата е 2.0 150 ама е бутана мисля не поече от 170 коня е.. ма доста добре вари да
                    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

аре е рибиииии .. . :P
                      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                        аре е рибиииии .. . :P
                        тъй като гледам май няма желаещи и се чудя да се разкарам ли ....А Вектрата е бегачка , ако е сивата :P

Коментар

Аз нямам време днес, че трябва да се видя с кумците тая вечер. Какво ще кажете за една среща през седмицата?
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

да за една сива вектра става на дума... мислех да я орязвам оня ден ама викам айде тая вечер момчета ще ме извинявате ама няма да съм на линия че мн лоша вечер имаше снощи и още не съм се оправил , не съм и спал като хората и мисля да си почивам вкъщи...може да направим една срещичка през делничните дни , да са видимнали бехте споменали веднъж да одим да пием бири , ама без колите , айде ще се забием тука в едно кръчме на триъгълника че да ми е близо да се прибирам после ще включа четворката и все ще издрапам баира , а пък то другите са все надоло , ще се търкаляте до вкъщи п.п. мн глупости дрънкам не ми обръщайте внимание... :D

Коментар

Днес го даваме айляшката!За коя кръчма имаш предвид!

Коментар

за UNO-то , ходъл съм преди време , цени народни .... кво ще кажете ?

Коментар

Working...
                                X