Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито и леко и безавариино.Кой ти беше изпитващия?
    Fiat Croma 2.0TDi.d.
    Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
    И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

Georgi Hinov написа:
      Честито и леко и безавариино.Кой ти беше изпитващия?
      Григоров

Коментар

Бобииии честито и тук :D Колеги , как сте , забравихме се Ето една папарашка снимка от сервиза на Митко и Стенли :D Мисля , че работи вече , но не съм сигурен
        Прикачени файлове
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

На кого са Палиото и Бравото?

Коментар

Палиото е служебно а Бравото е на другия Стенли съучастник в създаването на сервиза. Много скоро предстои официално откриване. Но и в момента работим усилено

Коментар

Охооо я виж ти севризче си спретнали.И с какво ще се занимавате главно с талянки ли?
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Брейййй, какво става тук!? Браво браво!

Коментар

Mindzu написа:
                  Брейййй, какво става тук!? Браво браво!
                  Ти се сети да се впишеш!!!

Коментар

трябва да се наканя да дойда на някоя търновска среща , току виж позная някой
                    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

B1keP_B0y написа:
                      трябва да се наканя да дойда на някоя търновска среща , току виж позная някой
                      Ние не сме се сабирали сигурно 5-6 месеца вече..мисля, последната среща беше преди Нова година

Коментар

coolboby написа:
                        Ние не сме се сабирали сигурно 5-6 месеца вече..мисля, последната среща беше преди Нова година
                        ти пък го отчая Аз пък си ходя на тези сбирки http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=7408 може да направим някоя сбирка , вече сме доста във форума Таман ако я организираме за юли , ще се съберем над 5 човека Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

ако е след сесията ми (след 22ри ) ме пишете и мен и аз ида
                          Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                          Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Дайде да се организираме и да си спретнем една среша бе търновци?

Коментар

coolboby написа:
                              Аз съм аут за съботно - неделни срещи до края на летния сезон. Ако е през седмицата съм съгласен, пък и Боби има да черпи
                              Punto SX 1.1 55

Коментар

Punto SX написа:
                                coolboby написа:
                                Аз съм аут за съботно - неделни срещи до края на летния сезон. Ако е през седмицата съм съгласен, пък и Боби има да черпи
                                Да черпя .... Няма проблем и през седмицата да го направим...мен ми се иска и Мина да присъства..тя към края на месеца май си идва..?

Коментар

Working...