Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да за това викам че не подлежи на духане.аз нали на тоя "пръстен" покрай скоростния лост така направих, само че отдоло.нали се забръща назад фолиото към гърба на този "пръстен" и нещо не ще да залепне и викам я да те нагрея твойта мама и то амен направи дупка и квадратчетата посивяха направо....незнам на Пунтото тая предната конзола дето са копчетата за халогени отпред , отзад.ако се смъкне дали няма да се полъчи. тя не е от най-правите ама може да се пробва и ще седи доста добре .... аре аз ви оставям че на раота ...Митак вчера чух Пунтъо , мн реве бре.... даже на ниските обороти , щото не го изряза много ....
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

и аз го чух! определено го чух! тука на полтава
      Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
      Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

да не си сложил и ти няква клапа :Dджимбо мн яко е станало
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

колеги днеска минавам през ВТ и ни 1 фиатаджия
          Mercedes E200 coupe

Коментар

няма клапи няма нищо даже гарнета няма само 1 оставих ейтака да има свичко друго е права траба :D

Коментар

иибаси и изрода си . ама тей най-мощно се чува нали.... директно газовете излизат без да се "въртят" много да взема и аз тей да си направя .... Митак утре може сутринта да намина с един колега да видите там нещо ключа му прави мизерий , не ще да пали.стенли(по електриките) дали ще е сутринта там ?

Коментар

седя си аз вчера по обед в мареята през дизарт, и ко да видя ...
                Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

колеги имам заминала биела неска като са го разкостили петака това излиазло сега следва лудата цифромания ... някой знае ква е процедурата и такива случей .. ? кво се сменя биелата .. ? и кво друго ?
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Много лошо, а тези дето са отворили двигателя не знаят ли какво се сменя или питаш информативно
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Абе днес защо Петрола беше обграден с конуси
                      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Те така от време на време си редят конусите. Я крадат нещо, я ги мързи, я ревизия

Коментар

null.zero написа:
                          седя си аз вчера по обед в мареята през дизарт, и ко да видя ...
                          хехе да не би да си ме видял бе колега... аз мернах една мареа сива , ама дедазнам че си ти , що не свирна ...ти в тая уличка глухата точно до офиса май беше спрял ...

Коментар

Здравейте колеги едно бързо въпросче за аксиален луфт на колянов вал чува ли ли сте ? и какжо може да последва от тоя луфт ?

Коментар

ozmo написа:
                              Здравейте колеги едно бързо въпросче за аксиален луфт на колянов вал чува ли ли сте ? и какжо може да последва от тоя луфт ?
                              това за ква кола стаа дума?сваляш картера, развиваш петата на коляновия вал (средната) и сменяш на воля попринцип нее много хубаво да има луфт.

Коментар

джагара - джугараааааааааа кво ства фенове и фенки ..> ? имал и бушменкии :P
                                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Working...
                                X