Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте колеги от Търново. Може ли да ми предложите читав сервиз или майстор, които да разбира повечко от фиатите. По точно от предница и трансмисия - шарнири, карета и др.
    Tempra 1.8 i.e. SX SW 1995 г.
    двигател 836А5.000 MPI-WEBER- MARELLI IAW 8F

Коментар

Колега, ти почти уцели темата в която да питаш за сервиз Много добри отзиви има за stenli.

Коментар

coolboby написа:
        Georgi Hinov написа:
        Колега да не би да се учиш да караш на една Алфа 146 ако не се лъжа? Мисля че теб видях в една такава преди време.
        Мдам.. ..Да не съм ти сякъл пътя някъде? Тва къде?
        Aми на обръщалото на тролеите на летния театър тъкмо бях паркирал за нещо там.Успех с предстоящия изпит за книжка.
        Fiat Croma 2.0TDi.d.
        Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
        И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

Coolboby, пожелавам ти успех на изпита и умната ей.

Коментар

Само да кажа, че ние сме в Търново, и 2 дена ще хайманим из района. Ако някой му се разхожда, можем да се уговорим утре да се видим на Арбанаси, или в другиден, да направим една разходка до Еменския Каньонтел: 0878 62 30 50 - Емо и Мария
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Омразих го това време вече не дава да се разходиш никъде.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Айде утре с нас до с. Емен, на Еменския каньон. Няма ли кой да се поразтъпче с нас......, днес отидохме от Лясковец до Арбанаси пешеходно...... беше голям кеф, за утре ще е по-живописна екскурзийката, гарантирам че ще си заслужава... смятаме да да тръгнем към 10.п.п.за утре вечерта, ко са ослушвате, айде на пица с бира.....http://www.alfaromeo-bg.com/forum/vi...780#277780Ти какво са ослушваш, а? Айде утре вечер на биричка с пица....
                СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Къде сте веее?

Коментар

coolboby написа:
                    Къде сте веее?
                    По пътищата родни на България. Колега взе ли книшката?
                    Fiat Croma 2.0TDi.d.
                    Citroen Xsara Picasso 2.0HDI
                    И самоувереният е бил неуверен!

Коментар

Ей сега след час и нещо ми е изпита по курмуване..листовките ми бяха преди 2 седмици...вземах го с 2(две) грешки

Коментар

Ем да ви се похваля..вземах си и изпита по курмуване...обаче на беляковско шосе за завиване в обратно посока един ГОЛФ!!! 5-ца се натресе отзад

Коментар

Честито!Извадил си късмет щото според правилата ако по време на кормуване за изпит стане ПТП изпитът се прекратява без значение кой е виновен. Приема се че поради стреса изпитваният може да се обърка още повече и кормуването се провежда в друг ден.

Коментар

Не е прекратен вероятно, защото няма щети по колите..а това много ме очуди как няма щети..до Полиция не се е стигало

Коментар

Честито, честито! Като си дойда ще чакам да се возя на...Браво?

Коментар

Mindzu написа:
                                Честито, честито! Като си дойда ще чакам да се возя на...Браво?
                                Ем хайде де! Застоя се там горе и не мърдаш!

Коментар

Working...
                                X