Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

бах мааму,олях се да си оправям компютъра и забравих изобщо,че има среща,нищо,като гледам дъжда,не съм изпуснал сигурно много абе някой от вас да е чувал за катастрофа на софийския път със загинало момче от Полски Тръмбеш?.. Тая вечер ми се обадиха,че починалия е мой съученик(мир на праха му),да сте чували нещо за такава катастрофа
    ex.Мареа ТД100

Коментар

van_dal написа:
      Ха тия глупаци в axm нещо са объркали, за Бравото на Роската цената на амортисьор Кофап е 65лв. ако е монро е 200лв. а за моето са по 98лв. е на кой да вярваш. Ей сега гледах в Евро-07 цената за ХГТ е 103,49 http://www.euro07.bg/catalog/catalog...7797Роска направо ги вземай тези от AXM и пак ще черпиш ти
      ама най важното е че мене ше черпите

Коментар

van_dal написа:
        Ха тия глупаци в axm нещо са объркали, за Бравото на Роската цената на амортисьор Кофап е 65лв. ако е монро е 200лв. а за моето са по 98лв. е на кой да вярваш. Ей сега гледах в Евро-07 цената за ХГТ е 103,49 http://www.euro07.bg/catalog/catalog...7797Роска направо ги вземай тези от AXM и пак ще черпиш ти
        Тия глупаци в axm е колегата hit-ko от форума и ако имаш желание може да се поправиш.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Мда..един ТИР е връхлетял срещу тях. Отнесал мантинелата и централно в Хондата!Приятели са на един мой приятел.

Коментар

уфф пак ли убити има бе мама му....
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ибаси като тръгвахме от ЕКО-то нагоре , малко газ като нормално тръгване си правя, уния гуми се въртят не се спират... ще ги *** (те старички вече,твърди) и отделно мн кофти ми се друса предницата.туи от амортесиорите ли ще дойде?
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Tornado написа:
                Тия глупаци в axm е колегата hit-ko от форума и ако имаш желание може да се поправиш.
                По принцип никого лично не съм обиждал, но ако има някой обиден предварително се извинявам. Само да вметна че вчера 10 мин. се опитвах да обесня на една госпожица от магазина, че ми трябва дехидратор, в крайна сметка и беше по-лесно да каже, че нямат, затова така съм го написал, че лекичко съм им набрал и по инерция
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Митак,колата ти да не е станала рекламна на Ево.бг
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                    абе някой от вас да е чувал за катастрофа на софийския път със загинало момче от Полски Тръмбеш?.. Тая вечер ми се обадиха,че починалия е мой съученик(мир на праха му),да сте чували нещо за такава катастрофа
                    Код:
                    Турски гастарбайтер с белгийски паспорт е ударил ТИР-а на магистрала "Хемус", който премаза лек автомобил "Хонда" и уби двама млади мъже, съобщи вестник "24 часа".Тежката катастрофа стана в сряда по обяд край софийското село Яна. По неизяснена до момента причина турчинът с белгийски паспорт, който шофирал "Мерцедес", ударил тежкотоварния камион, който се движил пред него.Шофьорът на камиона разказал на полицаите, че се движел празен в посока София, когато усетил удар отзад, съобщи БНТ. Загубил управление върху тежката машина, преминал през мантинелата и паднал в канавката, като повлякъл със себе си хондата, която в този момент го изпреварвала. Камионът се ползвал за превоз на взривни строителни материали, но в деня на инцидента бил празен.В хондата пътували 26-годишният Мирослав Петков и 28-годишният Калоян Кирилов, които загинали на място.
                    Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                    Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

paralesa написа:
                      Митак,колата ти да не е станала рекламна на Ево.бг
                      Не, що?

Коментар

едно дебело момче ти беше сложило визитка на фирмата на задния прозорез,явно си е тръгнала,ако си пускал чистачката
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

Mитак, какво стнана днеска бе ? викахте ли KAT ? кой изкараха виновен то той си е виновен де, ти си му дясно стоящ. Ама ме пръсна кат му каза .. "Ти прос ли си уе" :D :D :D :D
                          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Снощи де бяхте бе... аз си заминах, че имах среща на Петрол.....
                            Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
                            Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
                            Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Кво се е случило? Да не са ударили Митака?

Коментар

и познай кой беше виновен...? аз за дето оня ми е отнел предимство. ша ги еба в мамата. и познай кой доде (коя кука) Капитан Паднали ми! ама няма акт разбрахме се с оня дърт ПЕ**Л

Коментар

Working...