аман я,аз зарибявам брат ми да сменя кочината си,че доста проблеми му прави напоследък и той отдавна си мисли за брава,но ще видим,може след време да имаме и брава попълнение
Темпрата беше 2.0 113 коня.. седан... те некой колеги я знаеха.. ама претърпя удар и не ми са занимааше да я прая, че мн пари и време и бягане и тичане ии бал съм я
Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Абе днес при нас почна едно момче ново,Илия се казва и като ми виде колицата се заприказвахме за фиати,оказа се ,че познава Росен и Добо...бахти малкия град живеем РосИне,да за това пунто става дума,много ме кефи и му хвърлих око,какво като е десен волана,слагам една камера на лявата греда и всичко се види...за вграда мисля,че няма кой знае какъв проблем,то и без друго рядко изпреварвам...пък и 2002 година май беше,мааму и пари,че ги няма
Това пунто си го хареса и женичката, ама тя горката още от лявата старана не се е научила да кара като хората, камо ли от дясната. Какво става ще правим ли някоя срещичка през седмицата. Митака да не е на моренце нещо?
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Това пунто си го хареса и женичката, ама тя горката още от лявата старана не се е научила да кара като хората, камо ли от дясната. Какво става ще правим ли някоя срещичка през седмицата. Митака да не е на моренце нещо?
нищо бе,то така или инъче ще се учи,давай направо отдясно
Честно ли, отстрани изглежда грозно, не съм привърженик на грандоманията, но отзад може да тичат. Сега остава да раздуеш малко калниците отзад и ще стане убиец
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Честно ли, отстрани изглежда грозно, не съм привърженик на грандоманията, но отзад може да тичат. Сега остава да раздуеш малко калниците отзад и ще стане убиец
е всичко с времето си .. е незнам как изглежда ама е много стабилна :P
мои мили колегиии ... как се води меката враска която е на мястото на катализатора !
ми не се ли води мека връзка , ама тя е преди катализатора . На негово място слагат резонансно гърне бтв май те видях тази вечер , ако си бил ти , май не ти светеше десния стоп или габарит
Коментар