s00rry написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
van_dal написа:SilenceR написа:Ванка към теб имам един въпрос , ти нали си с газова?абе ей ся ходих да зареждам газ и пред къщи гледам че не ми показва на бутилката колко газ има, всмисъл седи си на червено,туй пък от какво може да е ?
Коментар
-
аз питах един колега , той вика че може да е станало това защото не съм я каралотдавна (1 месец) и да е залепнала , ей ся кат паркирах пред блока и видях че е мръднала малко в жълтата зона.а то в момента бутилката е пълна до горе.дано да се оправи , ако ли не ще я разбазикам там ,че ми е интереснно как ще ми гори сега.!!Митак при вас махате ли радиатори да го почистим... тия дни да дойда... ?Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:аз питах един колега , той вика че може да е станало това защото не съм я каралотдавна (1 месец) и да е залепнала , ей ся кат паркирах пред блока и видях че е мръднала малко в жълтата зона.а то в момента бутилката е пълна до горе.дано да се оправи , ако ли не ще я разбазикам там ,че ми е интереснно как ще ми гори сега.!!Митак при вас махате ли радиатори да го почистим... тия дни да дойда... ?
Коментар
-
paralesa написа:сега и педофил се извъди тоя наш Боби абре кви са тия неща ,които слушаш...."духай" я дай линк да я чуем тая простотия--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
coolboby написа:Vaffanculo!!!!!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар