Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Младенка ... чувал сам ,че до лоната с питане се стига ...
    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

ако не се бъркам тоя гоУф съм го виждал пред ПМГ.... ау момчето правеше едни рейсърси изпълнения и просто бликаше от газария. такива не мога да ги понасям............ на кого е тая кола бе Боби?
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Пръсни му гъзеца на голфеца Миналата седмица и аз се опорочих, возих се 200 метра в един голф, направи ми впечатление, че е много запазен, климатик ел. стъкла и 2 еърбега викам за колко го купи бе .>>7000лв. преди 2 години доброто ми впечатление спря когато сви по калдаръма към къщи, почна да скърца и пръщи отвяскъде
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Боби много ти ходи Прави бартер да покараш колаАаа недейте така лошо с Голфовете Карах един , може и да е каруца , но 60 хил км вървеше с М10Д , сега е над 300 хил , по километраж - 3-4 хил Даже и филтъра не е сменян откакто е взет , само едни предни амортесьори и гуми за този пробег
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

алохаааааааааааааааааа , тигми - мигри :P до бургас са 231 км и до сл . бряг са 15 20 км .. сложи ги 250.. повече от 500 км нямате :P добо
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

И там ли ще е концерта.Вие по-добре да минете през Бургас, а не през Каблешково..като километри май иде същото, но през Бургас хващаш магистралата и дереш.

Коментар

колеги, я кажете къде извършват годишен преглед на газови уредби в Търново, че моята направи вече 1 година и трябва да минава преглед.
                Alfa 147 JTD 115 hp
                ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

абе росене тия ХГТ-та нещо не варят бе батка напреди останах изумен от пунтака гонихме се с едно ХГТ-155 к.с. и разлиакта бе6е по4ти една кола (по малко от една кола) естествено аз бях втори но немусе даде пунтака. очаквах да ме насече с 2-3-4 коли но то какво стана Доволен съм! ще заспя спокоен тая вечер :P :P :P :P :D :D :D

Коментар

хехе Митака разбива айде вече линейката е в движение, ако на някой му светят сини буркани в огледалата , да знае че съм аз днес взех акумулатор Ексайд 62 амперчаса.запали от 1-я път, колата не беше палена 1 месец... тей че неделя ще се видим.Ванка към теб имам един въпрос , ти нали си с газова?абе ей ся ходих да зареждам газ и пред къщи гледам че не ми показва на бутилката колко газ има, всмисъл седи си на червено,туй пък от какво може да е ?
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
                      хехе Митака разбива айде вече линейката е в движение, ако на някой му светят сини буркани в огледалата , да знае че съм аз днес взех акумулатор Ексайд 62 амперчаса.запали от 1-я път, колата не беше палена 1 месец... тей че неделя ще се видим.Ванка към теб имам един въпрос , ти нали си с газова?абе ей ся ходих да зареждам газ и пред къщи гледам че не ми показва на бутилката колко газ има, всмисъл седи си на червено,туй пък от какво може да е ?
                      SilenceR : офертата е една газаджииница както е екото (гръцката ) само че това дето е горе до нас до стъкларницата нали има по нагоре един магазин на диамонд за дрехи и след него нагоре има една газстанция тям е с по 10 ст надолу и е румънска газта ! аз на пасата ги знам 87 ст .. за литър ! митак : той шофиора кой го знае колко става... то с кое ХГТ си се дарпал .. ?! с светло синиото :P

Коментар

росине: същия цвят като твоето самоче джантите му са еленови рога.

Коментар

Вальо се казва момчето. 1077

Коментар

хванал си газиолката :D :P

Коментар

Митак то не е 155 , а 147 газови http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...158&f1=details . А онова светло синьото да не роди по време на гонката , ако има такава Замери се с Росен но съм сигурен , че и двамата Боби ще ви дръпне , ама не с колата
                              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

SilenceR написа:
                                Ванка към теб имам един въпрос , ти нали си с газова?абе ей ся ходих да зареждам газ и пред къщи гледам че не ми показва на бутилката колко газ има, всмисъл седи си на червено,туй пък от какво може да е ?
                                Нивото се мери с поплавък вътре в бутилката, явно се е откачил, върви да ти го оправят, но първо изразходвай газта до край, че не се знае знае ли се. Аз между другото на моята не го гледам, като съм на дълъг път до горе и в двете посоки и това е, пък и при мене е заврян в
                                --Старата ръжда любов не хваща!--
                                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
                                X