folkboby написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ще ходят да гледат концерт на DJ Tiesto на слънчев бряг.абе момчета я кажете какъв акумулатор да си взема Banner ili Exide?на едни цени са за 60 амперчаса. има обаче една малка , ама важна подробност че леглото ми което е за акумулатора е широко 160 мм ,а акумуалторите са по 175 мм.а изпарителя за газта ми пречи да отиде настрани, ще опре в него.кво може да се измисли се чудя?инъче на височина и дължина ще пасне.айде моля ви кажете си мненията :DCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
в ляво улицата дет се намира след пионерския.след автомивката дето е , ама не малкия магазин ам по нагоре има друг по голям който се пада , над SHTILL дет е магазина. а сегашния акумулатор е някав си Euro Start. голяма машина мен. 5 години издържа , и преди е каран , така дойде темпрата с него. та кажете сега по тематаCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
van_dal написа:Кви 600км. кви 5лв. я раздухайте на къде сте се засилили.Ице ами промоцията на Парушев в магазина им ли ще бъде? Айде кажи като разбереш кога ще, благодаря предварително.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
SilenceR написа:ще ходят да гледат концерт на DJ Tiesto на слънчев бряг.абе момчета я кажете какъв акумулатор да си взема Banner ili Exide?на едни цени са за 60 амперчаса. има обаче една малка , ама важна подробност че леглото ми което е за акумулатора е широко 160 мм ,а акумуалторите са по 175 мм.а изпарителя за газта ми пречи да отиде настрани, ще опре в него.кво може да се измисли се чудя?инъче на височина и дължина ще пасне.айде моля ви кажете си мненията :Dex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар