Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

van_dal написа:
    Тебе какво те притеснява, оставяй им я някоя сутрин и следобяда ще си е прибереш.
    Ми в тея жеги хич не ми се разкарва няколко пъти , а и е на майн Ясно ми е , че пестят от хубавия силикон и това не ми се нрави Ицо , навън 42 градуса , ти за зимни гуми мислиш :P
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Вие в най-голямата жега намерихте за какво да си говорите.... Ето мойте!140лв. парчето
      Прикачени файлове

Коментар

Колега всеки ще ти кажи сякви марки и видове гуми, но като ще даваш пари за гуми по добре ги дай за някои известни фирми на гуми, смисъл Мишелин, Нокиан и т.н. И не си вземай всесезонни гуми

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
          van_dal написа:
          Тебе какво те притеснява, оставяй им я някоя сутрин и следобяда ще си е прибереш.
          Ми в тея жеги хич не ми се разкарва няколко пъти , а и е на майн Ясно ми е , че пестят от хубавия силикон и това не ми се нрави Ицо , навън 42 градуса , ти за зимни гуми мислиш :P
          аз и с жегата мисля как да се справям,но това лесно,под душа през час,вентилатора на макс,а денем на работа какво да кажа,тениската като се прибера ми прилича все едно съм се валял в саламура а за гумите мисля отсега,защото какви ще взема зависи от парите, които ще събера докато дойде време за тях
          ex.Мареа ТД100

Коментар

ко праим утре ве ?
            dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 бах маааа му много топло бре, климатика не вдява изобщо горкия, трябва да карам поне 10-15км. над 3000об. че да ме охлади.
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                Yellow_Flash_Colorz_PDT_09 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 бах маааа му много топло бре, климатика не вдява изобщо горкия, трябва да карам поне 10-15км. над 3000об. че да ме охлади.
                ам допални го. Утре ко ше праим... ам ша пиим бира някаде на хладно

Коментар

JacK`DanielS написа:
                  van_dal написа:
                  ам допални го.
                  Абе ще изкара това лято, пък другото ще му мисля за генерален ремонт, иначе като е нормално време около 30-35 градуса си прави студено вътре, на дълъг път постоянно го изключвам, че ми замръзват шушоните ама днес е голямо топло. Ей стига бре как ще пиете бира утре, гадно е! Ако праим сбирка през седмицата някоя вечер може да се включа, ама утре ще ходим да женим двама заблудени

Коментар

Утре ако се събираме да е най-рано в 21:00ч.

Коментар

що бе Боби? , то утре го дават по-хладно да е :D
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Да бе, даже утре си слагам зимните гуми Записал съм си чал миналата седмица

Коментар

ама си и ти , какви ги дрънкаш Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
                          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Абе някой от вас пазарувал ли е от e-bay, amazon, такива чуждестанни сайтове, интересуваме как става далаверата да си поръчам нещо от САЩ?

Коментар

Кажи пък ще ти поръчаме Дай линк ще ти кажа дали има шипинг до България колко ще ти струва с шипинга и дали те устройва?Шипинга на някой неща е повече от себестойноста им. Примерно моята карта памет за телефона беше $1 а шипинга беше $15

Коментар

Ванка,ако си взимаш нещо може и да си струва,но инъче дето казва Боби,доставката ти е повече от покупката няколко пъти. Колеги пазаруват така,но обикнево се събират няколко души избират си стоките,събират парите и един поръчва,за да има файда цялата история...и това което в крайна сметка им е файдата пазарувайки от англия САЩ и т.н. ,е не стойността на покупката(то с доставката горе долу на тая цена се продава и тук),а гаранцията,че продукта е качествен и наистина марков гледах колеги от опел форума и от хонда се бяха събрали доста хора,избрали си зимни гуми и един ги поръчал,там вече са имали голяма файда...по 20-тина лева на парче надолу им е дошло СЪС доставката че най-добре да видиш има доствка до тук и колко се взима,тогава да купуваш
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X