че дай да варим другата седмица там са се нашораме събота срещу неделя и да си одим Я кажи каде се намира, на колко км. е и дай линк да видим кой туй нещу дет мяза на онуй нещу?
не става другата седмица, защото няма свободни места до 15.08. чак след това може пращам ви линк, зарибете се много е яко:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=402021мисля че скоро е правено, стаите не сме ги виждали. но поне навън всичко е ново... масите, барбекюто, и т.н.
уха мястото наистина е хубаво. трябва да се отиде наистина.ще хапнем , ще сръбнем аз съм отпуска от 3.08 до 16.08. и на море уж ще се ходи , та да видим дали ще имам средства за да ида на Палици , ама има време. аз съм зарибен , другите какво мислите ?
аз викам като ша варим ,да сме по 5 човека в кола че да е по ефтинко ае кам 30 на човек ша излезе за 2 дни !
офертата става! само кажете кога и съм зарибен батка аз мисял да излизам отпуска някаде 1-ви август ама ше видим Ама на всяка цена тряаа се отиде да се нажулим яко и да вдигмен хижата във въздуха Тряаа и аз да се здобия с приател (Бамбуков) аз имам 2 макари една дъно и една плувка ама тряаа ги изровя от мазата едно време доста съм скитал по реките и язовирите ама ся нещо неме влече
аре ве! др ентусиасти няа ли е .. ..... за ся сме " Миката + НеговаТа , Ванката+НеговаТа, Росен + НеговаТа и оня Малкия съсел . Аз + МоиТа и Един Приятел ... аиде Сашолллл .... иВоо0о0о..... Младенее.... аиде мислете и тая неделя да се го обсъдим на бира не че ви давам зор ама не ми са ходи чак Септенври
Коментар