Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вероятно е имал предвид 1(един) ден преди събитието.

Коментар

ае Русенци много заядливи били бе
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Ми като не искат с нас , да си пътуват сами ! Ако има някой от там де ....
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Да дават момата и да се спасяватт .. таман ще има място при бобстераа :P :P
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

мараба...пардон,здрасти(покрай тая турска провинция Кърджали заджарах на турски ) моя милост се прибра благополучно от българо-гръцко-турската си обилка...не съм чел през това време форумО,но май като гледам не сте разбрали нищо конкретно за събота?... ако греша нека някой ме поправиколкото до пътя преди малко като минавах през Габрово видях отбивка с табела "Узана" не знам хотела натам ли е,но предполагам,че е там
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Добре дошъл Ми май май нищо не сме се разбрали още , всеки случей след 15ч или тогава Тук гледам има карта сложена , дали ще ни помогне , кажете шофери ? http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...3709&start=105

Коментар

викам да е 15 тогава часа и да вървим,то ясно каквито сме точни,че докато тръгнем ще стане 16...колкото до картата ще се оправим,аз в Бургас не се загубих с навигатор жена ми ,че в Габрово ли няма да намерим пътю
                ex.Мареа ТД100

Коментар

споко пичове като пусна Гармина и ще ни заведе до там няма грешка + това съм намерил нмястото каде е точно и съм му отбелязак кординатите. абе ще се оправим все някакси пък за събота 15ч. ви искам всички на стадиона !!! и евентоално 15:20ч. да одлепяме че няма време Който е навит да вдигни дясна рака

Коментар

Чакам шофера ми да видим коя ръка ще вдигне Боби нали на бравото му беше 4.7/100 разхода с климатик или беше 3.7 :D

Коментар

Ти луд ли си ве.Гласи ми 12лв. в Събота и сме чисти.

Коментар

JacK`DanielS написа:
                        пък за събота 15ч. ви искам всички на стадиона !!! и евентоално 15:20ч. да одлепяме че няма време Който е навит да вдигни дясна рака
                        вдигам ръка съгласен,15.20 да отлепяме
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

Иво ам ти колко пари ще ми искаш бе маскара и ся кои коли последно ще се водим от наща група тука дето сме си ...
                          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ами Аз, uBoy, paralesa, rosen , dobo. за последните две хаймани несъм сигурен

Коментар

Ей ами нас с Боби къде ни забрави van_dal не беше сигурен Стенли няма ли да пътува с нас

Коментар

ейш без мен каде сте ве !!!
                                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Working...
                                X