четири са .. само две са снимани ма и другите са таака .. 250 лефчета без гумите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Мараба бе туристи , вече съм на линия , малко ми се еба майката по София ама до утре вечер ще си почина няма страшно.утре който иска стикер ще му лепнем няма проблеми , Митак носи ги братле а къде ще се ходи на кафе някаде , къде ще се съберем се чудя ? ама айде утре ще го мислимCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:Мараба бе туристи , вече съм на линия , малко ми се еба майката по София ама до утре вечер ще си почина няма страшно.утре който иска стикер ще му лепнем няма проблеми , Митак носи ги братле а къде ще се ходи на кафе някаде , къде ще се съберем се чудя ? ама айде утре ще го мислим
Коментар
-
s00rry написа:хах колега каде работиш , нещо не се сещам кой си май .. ами .. щото ходихме да носим гумите до еконт а по пътя ми се скъса чехлата и ме изнерви и щях да я хвърлям ама много пареше асфалта и се влачих с тях до у нас ПС: ам да аз бях .. направих 190 ... ама амортисиорите ми не са от най-добрите и нещо не ми се видя стабилна и понамалих абе то снощи простотията беше на махимум .. ма то беше късно към 12часа .. ти да не живееш някаде по района ? :PFiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
null.zero написа:s00rry написа:хах колега каде работиш , нещо не се сещам кой си май .. ами .. щото ходихме да носим гумите до еконт а по пътя ми се скъса чехлата и ме изнерви и щях да я хвърлям ама много пареше асфалта и се влачих с тях до у нас ПС: ам да аз бях .. направих 190 ... ама амортисиорите ми не са от най-добрите и нещо не ми се видя стабилна и понамалих абе то снощи простотията беше на махимум .. ма то беше късно към 12часа .. ти да не живееш някаде по района ? :PГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
хехе , аз живея на Полтава 5 , а пък тва за мебелите дето викаш го знам , ама не съм виждал там мареа да спира или ти пешком ходиш.ела утре бе колега да са запознаем и да лепнем един стикер... таман и със Старозагорци да са запознаем....Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:хехе , аз живея на Полтава 5 , а пък тва за мебелите дето викаш го знам , ама не съм виждал там мареа да спира или ти пешком ходиш.ела утре бе колега да са запознаем и да лепнем един стикер... таман и със Старозагорци да са запознаем....ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:SilenceR написа:хехе , аз живея на Полтава 5 , а пък тва за мебелите дето викаш го знам , ама не съм виждал там мареа да спира или ти пешком ходиш.ела утре бе колега да са запознаем и да лепнем един стикер... таман и със Старозагорци да са запознаем....Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
SilenceR написа:хехе , аз живея на Полтава 5 , а пък тва за мебелите дето викаш го знам , ама не съм виждал там мареа да спира или ти пешком ходиш.ела утре бе колега да са запознаем и да лепнем един стикер... таман и със Старозагорци да са запознаем....Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар