роска такива джанти имаше и в горна ... по добре виж в тунинг бг и вади да ги видиш бяга маи за 500 леа 17 ски на 4-100 а може да падни поне 50 лев 100%
е аз тез пари ще ги дам за път и за глупости ... тай че същото и 17ските мн ми се струва ще я товарят колеги с тия 16 ски .. не е ли яко . ?!
айде колега слагай ги, стига си игра на "търкаляй гумата" по улицата
ся да видим .. кво ще стане днес я разкостих .. оцапах се все едно съм свалял двигател .. ама така става по някой път и за късмет и чехлата се скъса абе . . бос до еконта горе лудница беше
Боса по асфалта вървя си,свиркам си и нищо не търся -просто детски навик още в мен живее.Боса по асфалта минавам,знам че няма мода такава -просто детски навик още в мен живее.
Не са ли от Голф Имаше едно червено Пунто във форума с такива , добре му стояха Днес засякох Добо ама май и двамата блеехме , в последния момент го видях
ааааа аз се чудих защо се събу точно пред магазина и хукна бос. ам снощи тебе ли чух, на два пъти са изтири кат-за-последно? петрол-метро.
хах колега каде работиш , нещо не се сещам кой си май .. ами .. щото ходихме да носим гумите до еконт а по пътя ми се скъса чехлата и ме изнерви и щях да я хвърлям ама много пареше асфалта и се влачих с тях до у нас ПС: ам да аз бях .. направих 190 ... ама амортисиорите ми не са от най-добрите и нещо не ми се видя стабилна и понамалих абе то снощи простотията беше на махимум .. ма то беше късно към 12часа .. ти да не живееш някаде по района ? :P
послените два пъти като ми звъня .. за тва беше а аз един път съм те молил и ти ми отказа когато най трябваше .. и като излезнах си хващамм тахи ти излезе и се качи и изчезна ..
послените два пъти като ми звъня .. за тва беше а аз един път съм те молил и ти ми отказа когато най трябваше .. и като излезнах си хващамм тахи ти излезе и се качи и изчезна ..
Коментар