Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ам уж маи така ще правя моите утре ги пращам и ги взимам тия ами ако е различно ет- то бърка ли се ?
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
      ам уж маи така ще правя моите утре ги пращам и ги взимам тия ами ако е различно ет- то бърка ли се ?
      не

Коментар

че супер значи .. ам болтове конусни ли как се водят от каде могат да се вземат .. ?!ето я темата http://www.tuning.bg/forum/viewtopic...100&t=130401я виж тия ако се боядисат .. ?! http://img268.imageshack.us/gal.php?g=031ous.jpg

Коментар

s00rry написа:
          че супер значи .. ам болтове конусни ли как се водят от каде могат да се вземат .. ?!
          е че неса ли на 98 тия джанти бре? ако са на 98 нети тряаа болтове с раздвижни фтулки. пък попринцип на почти всички гумаджииници има болтове. най вече срещу практикера-магазина на втория етаж

Коментар

JacK`DanielS написа:
            s00rry написа:
            че супер значи .. ам болтове конусни ли как се водят от каде могат да се вземат .. ?!
            е че неса ли на 98 тия джанти бре? ако са на 98 нети тряаа болтове с раздвижни фтулки. пък попринцип на почти всички гумаджииници има болтове. най вече срещу практикера-магазина на втория етаж
            ми 4 по 100 .. са пише че стават на брава с конусни болтове .. значи и на бравото ще се търкалятт

Коментар

Този има бая интересни джанти и гуми, ама както винаги всичко хубаво е далеч от ВТ, иначе тези жълтите за цената са добри.
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Колеги, ние ще сме три коли от Стара Загора и някъде около 20:15 ч. ще бъдем в Търново. Ако имате идеи за събота вечерта- предлагайте. А официалната среща ако искате да я направим в неделя преди обед на по кафе, защото някъде към 15:00 ч. мислим да заминаваме.
                Уважавам тези,които ме уважават!
                Clube do Marea!

Коментар

на мен ми е по-добре съботата майче , че неделя ще ме завлекат на село
                  Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Нека е събота вечерта да!Ще ви чакаме на някоя бензиностанция и от там отпрашваме на бъбрене!

Коментар

що бе, до колкото четох в тяхната тема , сигурно ще спят на стадиона ако сте там по добре там да се чакаме и без това ние пред стадиона си организираме срещите ако не , както каза Боби , на някоя бензиностанция
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Мисля че най-добре ще е да се срещнем до стадиона в 21:00 ч.
                        Уважавам тези,които ме уважават!
                        Clube do Marea!

Коментар

Ок, 21:00ч. на стадиона.Има вероятно да отсъствам, за което ще ме е яд, ако стане!Не се чувствам никак добре, трябва да стоя като последен малоумник на масата без да обеля приказка, а аз не съм такъв, обичам да бъбря!

Коментар

van_dal написа:
                            Този има бая интересни джанти и гуми, ама както винаги всичко хубаво е далеч от ВТ, иначе тези жълтите за цената са добри.
                            тия жълтите .. са ония които са на снимката само че са сиви ..

Коментар

coolboby написа:
                              Ок, 21:00ч. на стадиона.Има вероятно да отсъствам, за което ще ме е яд, ако стане!Не се чувствам никак добре, трябва да стоя като последен малоумник на масата без да обеля приказка, а аз не съм такъв, обичам да бъбря!
                              що бе данеби да се чудиш как да изтрезнееш? инъче съм навит 21ч. на стадиона

Коментар

роска такива джанти имаше и в горна ... по добре виж в тунинг бг и вади да ги видиш бяга маи за 500 леа 17 ски на 4-100 а може да падни поне 50 лев 100%
                                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Working...
                                X