Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

paralesa написа:
    някой да има на идея къде мога да платя застраховката...къде има в Търново лев инс? Че като взех колата застраховката е на разсрочено и тоя месец изтича...може ли да някой да се сети къде има представител на лев инс или трябва да звъня на пича от който я купих
    колега аз съм също на лев инс .. значи офиса им е както е кафе роял отзад нали има една стръмна уличка с павета .. зад общината там на тая уличка има и ВИК ако не се лъжя, значи качваш се по тая стръмната уличка и наполовината някаде им е офиса един с една зелена дограма :P
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Митак , Иво , Мимо - Пунто сбирката в събота ли била Ще има ли търновско пристствие , че мойто не е за показ още
      Къде ще е тая Пунто сбирка ???? Може и да отидем

Коментар

АМи май в Пловдив http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=39502
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

пловдив ще е и е тая събота. аз нях се записал ама се отказах че имам работа. ама така като гледам няма да има много хора. невиждам смисал да се ходи. по добре да вземем силно участие на националната збирка!!!КОЙТО ИСКА СТИКЕР "ФИАТ ФОРУМ..." НЕКА МИНЕ ПРЕЗ СЕРВИЗА ДА МУ ДАМ У ДА Я ЛЕПНА АКО ПОЖЕЛАЕ или в неделя ще лепим s00rry: неска каде си ходил бе? (аз знам де) и ко стана ще те угрее ли?

Коментар

Митак за мен ми носи в неделя една лепенка Наистина няма смисал да ходин на Пловдив както вика Митака по добре да отидем на Узана

Коментар

JacK`DanielS колко часа отваря сервиза ,че утре маи ша летя до Пловдив а без гарне не вари мн мн !
              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

JacK`DanielS написа:
                пловдив ще е и е тая събота. аз нях се записал ама се отказах че имам работа. ама така като гледам няма да има много хора. невиждам смисал да се ходи. по добре да вземем силно участие на националната збирка!!!КОЙТО ИСКА СТИКЕР "ФИАТ ФОРУМ..." НЕКА МИНЕ ПРЕЗ СЕРВИЗА ДА МУ ДАМ У ДА Я ЛЕПНА АКО ПОЖЕЛАЕ или в неделя ще лепим s00rry: неска каде си ходил бе? (аз знам де) и ко стана ще те угрее ли?
                аф играя много сложна система .. и мога да изляза много вътре .. ама девойката си заслужява де митак утре идвам с големите въпроси ..

Коментар

JacK`DanielS написа:
                  аф играя много сложна система .. и мога да изляза много вътре .. ама девойката си заслужява де митак утре идвам с големите въпроси .. КОЛЕГИ НЯКОЙ ДА ИМА ЖЕЛЕЗНИ ДЖАНТИ КОИТО НЕ ПОЛЗВА И БИ МИ ОСЛУЖИЛ С ТЯХ ЗА СЕДМИЦА ДОКАТО СИ КУПЯ НОВИ... ?! ЧЕ НЯМА С КВО ДА ТЪРКАЛЯМ БРАВОКА ? ще бада мн благодарен ако някои ми предостави 4 таркала
                  Прикачени файлове

Коментар

тея джанти ли ще вземаш които са на снимката ?
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

така мисля .. те са златни ма ше ги боядисам сиви , че имат и бордчее

Коментар

Тия джанти са убиец, на фотошопчето ли ги прави, по-добре не си карай колата една седмица отколкото да търсиш други джанти, само размяната на гумите ще ти стъпи към 50лв.
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ами май май да така ще се получи .. пф да фотошопа игра важна роляя

Коментар

JacK`DanielS написа:
                            Бате ако имаш от кръглите стикерчета на форума в повече запази ми един,два за неделя.Мн мерси.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

днеска боднахме с митака .. големия стикер стана много арно ... !! гот готт митак .. мн барзо се скрахме с мр. ФРАНКИ и си трагнах мм голям и стар малоумен глупакк а пък как чистят .. аууу човек .. след мифката можеш да свалиш от колата половин кило мушички инак е повече от чиста !!

Коментар

s00rry написа:
                                днеска боднахме с митака .. големия стикер стана много арно ... !! гот готт митак .. мн барзо се скрахме с мр. ФРАНКИ и си трагнах мм голям и стар малоумен глупакк а пък как чистят .. аууу човек .. след мифката можеш да свалиш от колата половин кило мушички инак е повече от чиста !!
                                хахахаха. така е ам тия златистите джанти ще ги вземаш ли щото вчера ги търсих из ворума обявата ама немога да я намеря. кажи ша ги земаш ли че съм им хвърлил окото и ако не ти аз ша ги взема.

Коментар

Working...
                                X