Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

uBoy написа:
    coolboby написа:
    Днес ме скъса тая кола!Гасне на място на празен ход! ГРРРР!!Преди в движение ми гаснеше, сега и в покой!
    ам запали я един път за винаги :D
    ьхаьххьахьахь
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

popara801 батка ... има скара бира язовирче цаца картофии алкохол и в природата ... ко др искаш идеалното място за наща сбирка .... има и 4-5 хотелчета ама не знам кви пари искат .... тря да се проучи ... и се намира в В.Търново ... има и река
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Митак темпрата е огън , направо сега е коренна разлика , не хлопа , преди хлопаше да си *** майката , ся ми гали душичката. за спирането спира добре , ама като мина още няколко километра надявам се да е обработят там накладките и да е хептен огън , мерси отново за работата Митак :D сега друга тема да отворя , утре пътувам за София и незнам колко дена няма да ме има , може събота или неделя да се прибера и незнам дали за срещата ще успея, надявам се да съм тук , но незнам как ще върви работата, имаме да лепим бая фолио.днес си лепнах стикера , колкото до вашите стикери може да ги дам на Иво... ще видим...еми това от мен момчета за сега , дано съм тука за срещата със Старозагорци :D айде пийс
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ще почне да спира и то яко с тия апарати от Браво !!! ама след известни километри. сашо ако искаш дай ги на мен стикерите аз ша ги раздам няма проблеми. аз поне съм редовен хахахаха.неска оддих на врачка и ми каза че ще си тук за срещата !!!

Коментар

дорбе бе ще ти ги дам , няма проблеми , ама искам и да ги лепнеш ,
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Митак трябва да дойда някой хубав ден да видим да оправим при мен дрънкането от десния преден апарат и да проверим защо задно ляво ми спира по-слабо от нормалното, смятай наполовина от дясното. Някак си ме навежда на мисълта, че това задното може да бърка работата на АБС-а. Абе Стара Гъзора тази седмица ли ще идват, де ще ходим, айде да отидем някъде на кръчмоляк, нещо по-така?
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Нали предложихте да отидем на Чифлика в Леденик Може после да си потопим гъзовете Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Коментар

Ам то хубаво на Чифлика, таман няма да се разпускам много, че ще трябва да се кара навръщане.

Коментар

van_dal написа:
                    Ам то хубаво на Чифлика, таман няма да се разпускам много, че ще трябва да се кара навръщане.
                    аз щях да предложя .. тоя нашия долу до общината .. ?! че хем е градско

Коментар

Според мене малко не варви да ги знабием в това мазе там не е лошо мястото само дето влизаш в мазе това не ми харесва там, че си затворен там долу може някъде на арбанаси да отидем де да знам :D кот решите :D:D:D:D

Коментар

Да и според мен е по-добре на открито сега, ако е посред зима да се наврем у мазето с винцето и прасето

Коментар

колеги мислете го с минимално използване на возила ... в случея тахитаа .. той боби ше кара .. едно уиски неможе да го сабори негоо

Коментар

s00rry написа:
                            van_dal написа:
                            аз щях да предложя .. тоя нашия долу до общината .. ?! че хем е градско
                            На този долу няма да им хареса музиката , живата черна музика .... Боби пие , от кога ----------------Митак , Иво , Мимо - Пунто сбирката в събота ли била Ще има ли търновско пристствие , че мойто не е за показ още
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

някой да има на идея къде мога да платя застраховката...къде има в Търново лев инс? Че като взех колата застраховката е на разсрочено и тоя месец изтича...може ли да някой да се сети къде има представител на лев инс или трябва да звъня на пича от който я купих
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

Тедо , да май е тая събота ама незнам някопй от наще дали ще ходи
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X