Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз ако не успея да продам линейката ще си я гледам ко да я прая . едни джанти , нещо по яка музичка и една АГУ , че мн ми дърпа от джоба... принципно по малка количка ми се иска , да не гори толкоз :D
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Риосене пресичам рекЪта и сам Там ... земам моя бамбукоф приятел и ша го слея с обстановката ... какво стана с стикерите ? и ае да водим старозагорци на СилоФор
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Сашо като сложиш газовата бутилка , да не развалиш Спалния Вагон , таман сега се побират няколко девойки за през студените нощи
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

d0b0 написа:
          Риосене пресичам рекЪта и сам Там ... земам моя бамбукоф приятел и ша го слея с обстановката ... какво стана с стикерите ? и ае да водим старозагорци на СилоФор
          и ш фаниш бих казал . . ! оня големия теб чака той до другата седмица на тия кебапи ш стане килцее :Pнеска за риба към 8часа на янтра . ?
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

брат сичките ми комши ходят на реката , големи риби ваделии мисля утре да ида и аз да видя как е положението. на мен реката ми е на 100 м аз ходя до крушито .... дано да са обади нещо . ако трягне рибата ша ти са обадя !
            dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

стикерите са готови , ама предния път не ги бях взел с мен . а за девойките не се притеснявай Тедо . всяка жаба си знае гъола
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

d0b0 написа:
                Къде е тва бе батка да не е на ряката за риба?
                FIAT BRAVO 1.6
                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Шашко: как е линейката? спира ли като луда? трака ли ?

Коментар

JacK`DanielS написа:
                    Абе Митак , момчето при вас само бояджия ли е или тенекеджия ? Кадърно ли прави или препоръчай някой добър Ти къде боядисва твойта

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                      JacK`DanielS написа:
                      Абе Митак , момчето при вас само бояджия ли е или тенекеджия ? Кадърно ли прави или препоръчай някой добър Ти къде боядисва твойта
                      кадърно е и то много!!! там кадето си боядисвах колата нети тряаа да ходи6! горе нащо момче му разбира и то доста. кажи за какво става дума?

Коментар

Преден и заден калник изчукване (то преден калник имам де , ама не е оригинален ) , таван боя че е паднал лака и евентуално преден капак , че е избила ръжда малко

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                          Преден и заден калник изчукване (то преден калник имам де , ама не е оригинален ) , таван боя че е паднал лака и евентуално преден капак , че е избила ръжда малко
                          ами знаеш каде е сервиза идваш и се разбирате. отстъпка ще се помъча да издействам като за наши хора

Коментар

Днес ме скъса тая кола!Гасне на място на празен ход! ГРРРР!!Преди в движение ми гаснеше, сега и в покой!

Коментар

Боби може да се дължи на това от скайп Добре Митак издействай нещо Ще намина тея дни

Коментар

coolboby написа:
                                Днес ме скъса тая кола!Гасне на място на празен ход! ГРРРР!!Преди в движение ми гаснеше, сега и в покой!
                                ам запали я един път за винаги :D
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X