Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

под краката ми го правят ( в нашия гараж ) Татко е автомонтъор и той се занимава с нея , но няма много време. Прави я след работа, като се прибере , иначе вече е заварена главата
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

JacK`DanielS парво не искам да се оправдавам ... ама не знам пътя и още ме боляк очите ,адски мн ми блестеше аи не сам рейсар
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

другата неделя засядам На Силифор ... направо там ша ви чакам ........
        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
          другата неделя засядам На Силифор ... направо там ша ви чакам ........
          хаха добо пеш ли смятах да си ходиш .. до тамм . ?!
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

d0b0 написа:
            JacK`DanielS парво не искам да се оправдавам ... ама не знам пътя и още ме боляк очите ,адски мн ми блестеше аи не сам рейсар
            хахаха виж че се базиакм бе нерез мноо гадно блестеше слънцето очите ми станаха на поничка ако щеш ми вярвай нети виждах колата ами само стопвете като светят както е казл бай руснак "Большой дупка, большо газ" тряаа се дава дъно иначе няма тръпка

Коментар

JacK`DanielS написа:
              d0b0 написа:
              хахаха виж че се базиакм бе нерез мноо гадно блестеше слънцето очите ми станаха на поничка ако щеш ми вярвай нети виждах колата ами само стопвете като светят както е казл бай руснак "Большой дупка, большо газ" тряаа се дава дъно иначе няма тръпка
              туй пунто кат 123 коня върви бе добо се видя в чудо по едно време

Коментар

еее как бе на Митака пунтю е мн яка резачка.. пък и той го хапе което май е най-важното , задкормилното у-во Роска страшен аватар си сложил братле :D и аз да напрая тей темпрата , няма да има друга такава линейка
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ейй още повече ме хваща яд, че не дойдох , пътя до там го знам на изуст със затворени очи го минавам .. всъщност по кои път минахте ? ние за Велчево ( селото ми на което съм сяка неделя ) минаваме през Дебелц

Коментар

uBoy написа:
                    ейй още повече ме хваща яд, че не дойдох , пътя до там го знам на изуст със затворени очи го минавам .. всъщност по кои път минахте ? ние за Велчево ( селото ми на което съм сяка неделя ) минаваме през Дебелц
                    е и аз г ознам на изуст ама не чак толкова, пропускам някой дума (завой) не несме минавали през дебел га*ец (дебелец). незнам ама ми варят киселини от тия солети пунтака варви като изтарван (да чукна на дърво) ама ако съм сам, малиии какво става неща да казвам пък особенно като ме ухапе кучето

Коментар

мда усетих аз , оня път като отидахме до магазина за манджа да си купуваме . аз за сефте се качвах у него , тей като го изцеждаше добре е ... супер .. той ся като коне колко е ... 100 има ли ги ?
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

еи момчета междодругото усетихте ли , че вече сме първа тема в тоя раздел минахме и пловдивската по страници

Коментар

SilenceR написа:
                          мда усетих аз , оня път като отидахме до магазина за манджа да си купуваме . аз за сефте се качвах у него , тей като го изцеждаше добре е ... супер .. той ся като коне колко е ... 100 има ли ги ?
                          ами там някаде е uBoy: аз това го забелязах още оня ден бая лаф мо удряме тука

Коментар

UBOY : дам аз .. това го видях доста .. преди това .. , SILENSER : хаха линейката е номер едно ! то това е нещо като проект ако не я продам я почвам .. така трябва да стане мисля да и прасна един черен мат или оранжева перла .. и ще стане ДЕВИЛ !

Коментар

абе и аз го забелязах отдавна ама ся викам да спомена ,щотУ никой нище не каза :D

Коментар

uBoy написа:
                                абе и аз го забелязах отдавна ама ся викам да спомена ,щотУ никой нище не каза :D
                                ся остава и да се сабираме толкова парцала като тях .. и вс ще е ток и жицаа

Коментар

Working...
                                X