Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

d0b0 написа:
    Митак имам едно мн професионално вапросче с гарнета занимаватели са ? Тук Там заВарКи ! че ся ми седи в багажника
    амчи да прая заварки всякакви ела ше го оправим uBoy: в СБА-то да добре ги заварят ама за ЗЗу-то незнаех даже че има плайф van_dal : даааам одих малко по кръчмите на арбанаси в неделя сме на капиновския манастир!!! който няма да е с колата да казва че да може да се разберем кой кого ще вози а и м/у другото майче кръчмата не бачка вече ама несъм много сигурен. затова ще се заредим от тука с бира и безалкохолно и за някой Тоник айде организирайте се че неостана време

Коментар

абе аз съм навит за Къпинажа , може и да зема линейката , за сега ще сме с на младен пунтото - зеленото дизела дето е.ама ще видим де как ще се стекът обстоятелствата.а за колко часа ще се уговаряме.междодругото Иво (тоник-а) май няма да идва,тей че за него няма да зимаме бИзалкохолно
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

coolboby написа:
        Пууууутки миризливи са всички жени!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Част 2-ра! Очаквайте продължение може би!!!

Коментар

coolboby написа:
          coolboby написа:
          Пууууутки миризливи са всички жени!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          абе алкохолик такъв. това че нети пускат незначи че са такива каквито ги наричаш. само една малка част са такива

Коментар

Ами в колко часа ще ходим там и ше се събираме ли тука преди това?
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Последно кой ще идва утре на Капиновския ???? И за колко часа да се оговорим да трагнем ????

Коментар

да ви светна, на къпиновския трябва да е отворило ново заведение, тая седмица го обзавеждахме. трябва да има наливна бира и папу на скара 99%аз утре ще ходя на Елена и няма да мога да дойда ...
                Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

тей момчета аз предлагам да тръгнем сутринта към 10-11 часа(да се чакаме пак на стадиона) , таман да се наспи човек дотогава и по обед да пием бира и хапваме цаца вече (нали колегата потвърди че има :D ) айде който е свободен да пише че не остана време ....

Коментар

JacK`DanielS написа:
                    coolboby написа:
                    coolboby написа:
                    абе алкохолик такъв. това че нети пускат незначи че са такива каквито ги наричаш. само една малка част са такива
                    много съм съгласен с теб митаккк ! такива и такива има
                    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

SilenceR написа:
                      тей момчета аз предлагам да тръгнем сутринта към 10-11 часа(да се чакаме пак на стадиона) , таман да се наспи човек дотогава и по обед да пием бира и хапваме цаца вече (нали колегата потвърди че има :D ) айде който е свободен да пише че не остана време ....
                      как сутринта бе ти луд ли си вечер по хладното да кажем 5-6ч. то там и покоето време да идеш пак си е хладно. пък и без това аз няма да мога да дойда сутринта щото ще ходя по Русе утре и кач по обяд дай боже ще се прибера. затова аз предлагам 5 или 6ч. да се чакаме на стадиона и да отлитаме.айде кажете колко часът ще ви е удобно ??? и кой с кого иска да патува (тия които ще са без кола де )

Коментар

и аз съм за към 5-6 ч , че сутринта ще съм селяк сигурно Боби ще ме приютиш ли
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

и аз сам за 18:00 ! че да зема жената "жалко че след 20 дена ша земи книшка "
                          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

5-6 е идиално, аз може да се включа по средата на пътя, че смятам да отида до Велчево да излъскам кошника.
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

аз ще съм придружител на някой .. маи маи някой кандидат да ме приютии
                              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

добре де 18 часа да е , аз понеже съм свикнал по такива места сутрин да ходя.Ванката ако може да вземе някой(Росен, Тедо) , Митак и ти ако можеш , че аз няма да съм с линейката.и при нас евентуално 1 място може да има свободно.айде туй от мен за ся

Коментар

Working...
                                X