Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    200 жени да имам, 200 и 2 за лек, 200 живота аз не искааам щом нямам теб!!!!!!
    поздравявам Боби с песента "Добро утро , пиянице" май някой е бил на Бали
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Мне, аз съм си го написал сам. Няма нужда от тълкуване

Коментар

uBoy написа:
        еи ся говорих с татко .. искат 180лв за глава .. ха! май ще веидим и варианта за заваряне + шлайф
        абе несе занимавай с нови глави! заваряй тази и шлайфай!мога да те заведа при един дето само с това се занимава и си разбира от работата повече от колкото трябва

Коментар

paralesa, в коя тема си обидил потребител, търсих, но не намерих! Четох ти в профила, че имаш 1-во предупреждение.

Коментар

Ето нещо като за Роската http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43165 .
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Днес среща?

Коментар

Митак имам едно мн професионално вапросче с гарнета занимаватели са ? Тук Там заВарКи ! че ся ми седи в багажника
                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

coolboby написа:
                  Днес среща?
                  Едва ли ще успеем да се съберем, преди малко видях Митака мина покрай пощата, едва ли някой ще следи темата тази вечер. Иначе съм навитак, ама да се съберем някой човек повече.

Коментар

момчета майче ще е в неделя срещата... да мислим за тогава къде , на капиново ли последно ще сме , да се организираме да си вземем бири , манжа
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

То на Къпиновския има едно заведенийце точно над водопада, там може да пием по някой бирцок.

Коментар

van_dal написа:
                        Ето нещо като за Роската http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43165 .
                        хехе мерсии брат , аз тая съм я гледал в мобилето ... ще я видим кво що добо ако митака ти откаже имам един приател дето се занимава с това ... то и клапата от там дойде де а за капиновския май някои трябва да ме вземее
                        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

митак , татко ще я кара в СБА-то че там ги познавал, каза че му разбирали па ще видим а за шлайфа ще е май в ЗЗУто че и там имал негов човек
                          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

coolboby написа:
                            paralesa, в коя тема си обидил потребител, търсих, но не намерих! Четох ти в профила, че имаш 1-во предупреждение.
                            идея си нямам от теб разбирам,че имам предупреждение,сега писах,на тоя наложил наказанието,да ми покаже какво съм направил...ама не се учудвам,последния форум в който писах,лично шефа ми ми наложи бан,при все,че не бях сторил нищо,просто се пошегувах с един келеш и тоя като ощипана госпожица,понеже познавал шефа и дай да му пишем...съответно нашия изобщо не е чел за какво става въпрос,направо сложил бан-а...питам го след седмица за какво,а той не знаеше,че правил подобно нещо че и сега ще е нещо такова,някоя "госпожица ощипана" се е оплакала и давай да му покажем на тоя как ще се бъзика с "наще" карай здраве да е,дто вика един колега БХ
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

олеле мамичко,видех причината,ще се гръмна...предполагах,че е за глупост,ама това ме разби...думи нямам...от смЕх цитирам себе сибах мааму и тук келешите се хванали за гушите левски или цска...срам нямате ли,заради тия деления нац.отбор е на това дередже Той затова е национален отбор,да играе най-доброто от Б-я...не мога да разбера,защо като бием сме единни,но нещо осере ли се работата и почват да се търсят виновни!!! Виновни за настоящето дередже много 1 най-виновне са прехвалените ни футбалерчета -почти всички начело с едно манекенче,единственият който истиски се раздава за тоя отбор е Стилян и може би последните два три мача Кишишев,останалите са по всякаква критика! 2 виновни са управниците ни,които нехаят какво се случва с отбора 3 виновен е Стоичков,който така ни окопа в гьола на селянията и посредствеността,че и Капело не може ни върна духа на победители! 4 виновни са такива като вас,делящи отбора на левски и цска...в отбора има такива които могат и го правят,такива които могат но нехаят,такива които не могат но се раздават докрай и такива неможещи и нехаещи !!! Предупреден от Sev на Пет Юни 12, 2009 6:24 am. Изтича: Чет Сеп 10, 2009 6:24 am Причина: Обида към потребители на форумакарай,думата келеши се приела зле,не че имах предвид някого та за това съм наказан :D
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa няма да са плашиш, брат.... аз сам наказан заради едно ч. аз написах 4 ама те ме наказаха, ако знаеш че ми през ..... !!!
                                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Working...
                                X