Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

uBoy написа:
    кога ще играем мач ? :D
    какъв мач бе нии за кафе неможем да се съберем пък камоли за мач мое да направим един мач ама на маса ще ползваме сервитьорката за топка и ще я пращаме в наказателното поле дето се намира хладилната витрина с надпис "ЗАГОРКА" е в това съм много добуър

Коментар

ае няа ли да можете да издаржите 1 час е .ТАРТЕИйЙййй "в крага на шегата да не ме разбират колегите погрешно " SilenceR колко ти стапа фриона , че тря да доливамммм ..... :D :D :D :D
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

SilenceR написа:
        добре общо 4 стикера , ама кажете дали са ви фолирани задните джамове щото ако са фолирани трябва да е за външно лепене , ако ли не отвътре се лепи.аз ще си правя за външно , paralesa за тебе от кой модел?за добо ясно - отвътре ще е . а колегата null.zero ? (аз щях да ти лепя ама ти така и не дойде :mrgreen ) sOOrry ти не обаждаш стикер искаш ли ...
        джама ми е с фолио тъй,че външен надпис ...
        ex.Мареа ТД100

Коментар

аз съм без фолио. имах, ама не го изтърпях и го махнах! отвътре като го лепя/разлепям дали не мога си прецакам реотаните? май не. искам за вътре. отвън много лесно ще се отлепи ...
          Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
          Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

null.zero написа:
            аз съм без фолио. имах, ама не го изтърпях и го махнах! отвътре като го лепя/разлепям дали не мога си прецакам реотаните? май не. искам за вътре. отвън много лесно ще се отлепи ...
            няма да прецакаш реотаните колега. лепи смело!

Коментар

мерси за инфото значи искам за вътре! и по-бързичко хиххихихи

Коментар

Митак той пича каза именно същото да се почистят добре перките и радиаторите там , то даже както е тръгнало и двигателя да се умие и ще дойда съботата да го опраят там на мивката. а пък за 2-рата степен мисля че бачка щото някой път се чува как върти по-яко.тей да се разберем колеги последно , щото утре ще карам мойте колегите да режат фолиото . paralesa 2 външни стикера null.zero за теб 1 вътрешенd0b0 ти искаш 1 вътреайде който казал , казал повече няма дано неделята се засечем да ви ги дам фолиата , па може и да ги лепнем направо , да си нося рулетката иначе да съгласен съм че отвътре е по-добре а пък за реотана дето вика митака , няма какво да му стане. а тия за отвън дето са не вярвам толкова лесно да се отлепи. такситата са с обикновено фолио а не са тръгнали да се разлепят , майката му е да залепне от 1-я път и няма къде да ходи... митак твоя нали е отвън и няма проблеми с надписа...
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
                  Митак той пича каза именно същото да се почистят добре перките и радиаторите там , то даже както е тръгнало и двигателя да се умие и ще дойда съботата да го опраят там на мивката. а пък за 2-рата степен мисля че бачка щото някой път се чува как върти по-яко.тей да се разберем колеги последно , щото утре ще карам мойте колегите да режат фолиото . paralesa 2 външни стикера null.zero за теб 1 вътрешенd0b0 ти искаш 1 вътреайде който казал , казал повече няма дано неделята се засечем да ви ги дам фолиата , па може и да ги лепнем направо , да си нося рулетката иначе да съгласен съм че отвътре е по-добре а пък за реотана дето вика митака , няма какво да му стане. а тия за отвън дето са не вярвам толкова лесно да се отлепи. такситата са с обикновено фолио а не са тръгнали да се разлепят , майката му е да залепне от 1-я път и няма къде да ходи... митак твоя нали е отвън и няма проблеми с надписа...
                  братлее аз искам външно .. ама забравих да кажяя кхххх
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

добре и теб ще те имам впредвид :D
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
                      добре и теб ще те имам впредвид :D
                      златенн златенн ! :P
                      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

ми няма ли да направим една среща в неделя ? там ще си вземем фолиото и да кажеш какви кинти е,няма да те овътряме я
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

те ша го режат от "скрап" хихихии

Коментар

Най-накрая остана време да разкарам зимните гуми Послушах Ванката и отидох в сервиза на Генов , при Цецо . Много съм доволен от работата му :D Обяснява и показва всичко нагледно , а не като тези до Кольо стъкларя , дето се покриват в една стаичка . Та дупките явно не прощават и на металните 13" Митак , трябва да дойда на реглаж скоро на предницата , че не ми били равномерно износени гумите
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

d0b0 написа:
                              ае няа ли да можете да издаржите 1 час е .ТАРТЕИйЙййй "в крага на шегата да не ме разбират колегите погрешно "
                              Ние с Боби сме първи :D ........ в бара до терена
                              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Баш на тая джега ще се опъна и аз да ръчкам топката, че да ми се стопли бирата, мани ти тая работа, апа то ако влезем двамата с Боби на терена то ще стане ръгби, особенно аз какъвто съм сакат ще има 5-6 инцидента като този http://vbox7.com/play42cfd4b не е за хора със слаби нерви.
                                --Старата ръжда любов не хваща!--
                                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
                                X