uBoy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
SilenceR написа:добре общо 4 стикера , ама кажете дали са ви фолирани задните джамове щото ако са фолирани трябва да е за външно лепене , ако ли не отвътре се лепи.аз ще си правя за външно , paralesa за тебе от кой модел?за добо ясно - отвътре ще е . а колегата null.zero ? (аз щях да ти лепя ама ти така и не дойде :mrgreen ) sOOrry ти не обаждаш стикер искаш ли ...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Митак той пича каза именно същото да се почистят добре перките и радиаторите там , то даже както е тръгнало и двигателя да се умие и ще дойда съботата да го опраят там на мивката. а пък за 2-рата степен мисля че бачка щото някой път се чува как върти по-яко.тей да се разберем колеги последно , щото утре ще карам мойте колегите да режат фолиото . paralesa 2 външни стикера null.zero за теб 1 вътрешенd0b0 ти искаш 1 вътреайде който казал , казал повече няма дано неделята се засечем да ви ги дам фолиата , па може и да ги лепнем направо , да си нося рулетката иначе да съгласен съм че отвътре е по-добре а пък за реотана дето вика митака , няма какво да му стане. а тия за отвън дето са не вярвам толкова лесно да се отлепи. такситата са с обикновено фолио а не са тръгнали да се разлепят , майката му е да залепне от 1-я път и няма къде да ходи... митак твоя нали е отвън и няма проблеми с надписа...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:Митак той пича каза именно същото да се почистят добре перките и радиаторите там , то даже както е тръгнало и двигателя да се умие и ще дойда съботата да го опраят там на мивката. а пък за 2-рата степен мисля че бачка щото някой път се чува как върти по-яко.тей да се разберем колеги последно , щото утре ще карам мойте колегите да режат фолиото . paralesa 2 външни стикера null.zero за теб 1 вътрешенd0b0 ти искаш 1 вътреайде който казал , казал повече няма дано неделята се засечем да ви ги дам фолиата , па може и да ги лепнем направо , да си нося рулетката иначе да съгласен съм че отвътре е по-добре а пък за реотана дето вика митака , няма какво да му стане. а тия за отвън дето са не вярвам толкова лесно да се отлепи. такситата са с обикновено фолио а не са тръгнали да се разлепят , майката му е да залепне от 1-я път и няма къде да ходи... митак твоя нали е отвън и няма проблеми с надписа...ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Най-накрая остана време да разкарам зимните гуми Послушах Ванката и отидох в сервиза на Генов , при Цецо . Много съм доволен от работата му :D Обяснява и показва всичко нагледно , а не като тези до Кольо стъкларя , дето се покриват в една стаичка . Та дупките явно не прощават и на металните 13" Митак , трябва да дойда на реглаж скоро на предницата , че не ми били равномерно износени гумитеFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Баш на тая джега ще се опъна и аз да ръчкам топката, че да ми се стопли бирата, мани ти тая работа, апа то ако влезем двамата с Боби на терена то ще стане ръгби, особенно аз какъвто съм сакат ще има 5-6 инцидента като този http://vbox7.com/play42cfd4b не е за хора със слаби нерви.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар