ти си богато чадо ша оделош 3-4 бона "знам та аз палавнико" ама ако ша праиш нещо сложи си лепенки момо и ремус че дигали по 5 коня ама тря да имаш и на 2те врати ! енъче няма ефект :П
и аз мн се изкефих на срещата , как се събрахме 10 коли ей тей на майтап иначе за тая сбирка на 20-ти юни дето вика колежката , навит съм , ама незнам как ще дойде тогава.смисъл кой ше е в сесия , кой по курви , кой на работа и т.н. да земем да си направим една "Търново-Търговишка-Старо Загорска" среща :D
Значи, казах на мъжа за 20/21 юни..в неделя на сбирката ще говори с останалите..само тва каза, че не е много сигурно колко хора ще се навият да дойдат(заради финансите)..едно идване до ВТ и връщане до Ст.З-ра е грубо казано 50лв...но има време..тепърва ще се уточнява..а за лятната среща (юли).. пък там се 100 % :P
Шшшшш тихо, един бременен комар ще ражда Дано да има лев само за лятната среща и да не се окаже, че точно тази събота сме на сватба на един братчед, ама то по закона на мърфи се трябва да си прецакан с едно напиване по-малко Трябва да проучим как са цените на шибаната О/Узана( как е правилно?), че като гледам май нощувката е повече от на морето.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Узана!Ванка, ако искате да не давате пари за нощувка, тръгнете с мен!Аз няма да спя там! Хапваме, пииваме и преди сутринта отпрашваме към ВТ Съгласен ли си ти и русото?
Узана!Ванка, ако искате да не давате пари за нощувка, тръгнете с мен!Аз няма да спя там! Хапваме, пииваме и преди сутринта отпрашваме към ВТ Съгласен ли си ти и русото?
Абе честно казано предпочитам да съм дремнал 5-6-7 часа, дори и да се возя по онея завои няма да ми е много комфортно, ама то не е казано, че трябва да се насмукваме много, абе ще го измислим има време.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Ей,братлета идваме като каже мъжа на Winter_son,и става въпрос за 20-21 ЮНИ,ОК?Не се шашкайте за лятната среща също сме на линия.Много здраве ще се видим :D
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар