Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сашо, Иво какво правите в подземния паркинг на Мола?

Коментар

ходихме с тайфата да гледаме в АРЕНАТА филм ... ангели и демони , мн як брат , поне мен ме изкефи де ти пък како си прайл там :P
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Кафе

Коментар

coolboby написа:
          Аз мъжо и май го имам в Скайп Венцислав май се казваше Булка, Стара Загора е далеко, а аз Търново Г.Оряховица го вземам за 5 минути без да си давам зор! Шегувам се!
          Еми..да..мъжа се казва Венцислав...той преди време беше идвал на гости и му казах да дойдем да се видим с вас една неделя, но щото беше без колата и не пожела
          животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

момчета и момичета вартими са една идея в главата от 2-3 седмици .. и мисля на накрая да я споделя с вас . ко ша кажите да се саберем и да идим "ЗА РИБА" аз имам барбебю .. може да си напраим 1 турнирче по надяждане на кибапчета с бира и кои ша вани повече риба ии тн ..... една сабота или неделя . ко ша кажите ? ама да си земим и жени че да карат после ЧАКАМ МНЕИЯ И ПОНЕ 7-8 ИНТОСИЯСТИ !
            dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
              момчета и момичета вартими са една идея в главата от 2-3 седмици .. и мисля на накрая да я споделя с вас . ко ша кажите да се саберем и да идим "ЗА РИБА" аз имам барбебю .. може да си напраим 1 турнирче по надяждане на кибапчета с бира и кои ша вани повече риба ии тн ..... една сабота или неделя . ко ша кажите ? ама да си земим и жени че да карат после ЧАКАМ МНЕИЯ И ПОНЕ 7-8 ИНТОСИЯСТИ !
              някой ще лови риба някой ще лови бирата. ама на които жените им нямат книжка ко ше праят? то че риба няма да фанем е ясно ама поне да се накалвем

Коментар

Вие луди ли сте?Змии, кърлежи всякви буболечки!Вариянта на кръчма с хапване и пииване е по-добър!

Коментар

добо има хляб много в твойта идея !! аз съм за :P
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Здравейте колеги и колешки.Аз могали дави помоля като организирате някоя събота или неделя срещтичка да драснете едно ЛС и ако имам възмойност да дойда и аз дасе запознаем...
                    2000.16v.TURBO
                    http://vbox7.com/play:7cbebdda
                    http://www.vbox7.com/play:af1b159e

Коментар

Принципно срещите ни са от 19:00ч. Неделя на северния вход на стадион Ивайло(стълбите към кафе Елена)Заповядай!

Коментар

coolboby а може някои гуштерче да ти изпапа пишката .... а жените ако няма книшки ша пият е ..... салатаа ша праят аи аз викам да варим на КРУШИТО е там секи хваща... "тря да си наи големия некадарник или неудачник " аи бира да има !!!
                        dEv # LiFe sTyLe

Коментар

Абе не знам, ама сега другия месец май се организира лятната среща на форума и така като гледам ще е на Узана, на всички ни е близко, може да се съберем там да се накълвем, ще преспим и ще има кой да кара.
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

svetoslav_iv написа:
                            Здравейте колеги и колешки.Аз могали дави помоля като организирате някоя събота или неделя срещтичка да драснете едно ЛС и ако имам възмойност да дойда и аз дасе запознаем...
                            колега идвай че ми е много интересен твоя проек и го следя с нетърпение а и това браво го гледам мн отдавна като цяло ще ми е мерак да го видя на живо .. ако утре не продам мойто :P
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                              svetoslav_iv написа:
                              колега идвай че ми е много интересен твоя проек и го следя с нетърпение а и това браво го гледам мн отдавна като цяло ще ми е мерак да го видя на живо .. ако утре не продам мойто :P
                              ок благодаря за поканата ви при парва възможност ще дойда дасе видим и запознаем
                              2000.16v.TURBO
                              http://vbox7.com/play:7cbebdda
                              http://www.vbox7.com/play:af1b159e

Коментар

росене продавам моита 5 000 ако те инт сичко 6 + не са занимаваи с бвм ! ша береш ядове земиси копе слушаи по големите !
                                dEv # LiFe sTyLe

Коментар

Working...
                                X