Моята газ уредба я слагах в Полски тръмбеш при един пич. Обикновенна уредба БРЦ с тородиална бутилка и много кадърен монтаж, изпълни ми всичките прищевки и ми взе 490лв. всичко. Разхода ми градско е около 10-11 макс. извън с климатик ми дава 9/100 и под 120 км./ч. рядко падам. Иначе за инжекциони им разбира този за който ти говори paralesa викат му Мозъка, ама е голяма надувка и честно казано е прехвален, а и не взима много евтино. Сега много от фирмите пускат промоции, Фобос Плевен май до скоро имаха инж. на промоция за 950лв. провери и там какво ще ти кажат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
За Плевен съм съгласен , чувал съм хубави работи за газовия им инжекцион и колегите от Алфа форума също са доволни от там . Друг е въпроса дали си струва да се дадат 1000 лв , ако няма да се кара много . Ясно си е , че предимството на инжекциона е голямо , но ....Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
макар да не съм идвал досега на сбирки-ПРАВ СИ...на следващата съм с вас бях мислил да идвам тая седмица,но "новия ми домашен любимец"(една мишка която се е пръкнала вкъщи) ми отвори доста работа Жената Се е побъркала с тая мишка и докато не и я покажа мъртва няма да ми даде мираex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар