хахх хахьх
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
аз бях минахте покрай мен , бях отбил до сладкарница лучия и нагоре след вас карах , имаше и един пикап него го резнах и нагоре ...... ей това браво мн върви беее :D хаха Митака вика по пликчета се разкарвам щях да падна от стола като прочетох.аре в неделята съм на линия да го е*а :P :DCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
нещо нишо не разбеах ама както и да е ... ко става иначе? от вчерапната збирка съм много доволен!!! и така... та мисалта ми е следната... да нзправим в петък една збирка самоче ! без коли ! демек да пиинем някаде... кво ще кажете а? досега несме правили такова мироприатие! дайте да йълнем някои бира, водка, уиски и т.н. и да си направик кефа на макс!!! казвам петък защото много хора от нас работят и събота и мисълта че си наработа те ограничава до известна степен с алкохола. затова ше пиинем колтурно ще си направим кефа и после по живо и здраво! какво ще кажете за идеята ми???
Коментар
-
тоя пък бил въздаржател , ми таман сега ти е момента да не се въздаржиш :P при мене работата не е сигурна щото се очертава петък и събота едни маршрути из България да си е*е . петък на Перник и Сандански може да ме пратят , а съботата на Бургас иии незнам как ще съм,като знам ще трябва да ставам по-рано да се тръгва и кой знае по нощите ще се прибираме , че не е малко работата за която ни пращат.иначе идеята допада ми доста.даже дето се вика може да ни стане традиция . това от мен , ако мога ще пиша тия дни . аиде пийс . п.п Митак ако съботата съм на Бургас ще пращам брат ми до сервиза , аз ще го инструктирамCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар