Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хахх хахьх
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

аз бях минахте покрай мен , бях отбил до сладкарница лучия и нагоре след вас карах , имаше и един пикап него го резнах и нагоре ...... ей това браво мн върви беее :D хаха Митака вика по пликчета се разкарвам щях да падна от стола като прочетох.аре в неделята съм на линия да го е*а :P :D
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Ще те видим дали ще си на линия . Ако не , за наказание ще обикаляш стадиона по пликчета пред голфаджиите или опелджиите
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Митак на тези места дето са означени не са камери, поне на бензиностанцията към Русе, то си пише полицейска засада. Абе я качи онова клипче с лудия рокер, че не го намирам в бокса.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

http://vbox7.com/play:4ad20919

Коментар

coolboby написа:
              http://vbox7.com/play:4ad20919
              абе менн я дай на личен скупе ?

Коментар

То си му го пише в профила

Коментар

нещо нишо не разбеах ама както и да е ... ко става иначе? от вчерапната збирка съм много доволен!!! и така... та мисалта ми е следната... да нзправим в петък една збирка самоче ! без коли ! демек да пиинем някаде... кво ще кажете а? досега несме правили такова мироприатие! дайте да йълнем някои бира, водка, уиски и т.н. и да си направик кефа на макс!!! казвам петък защото много хора от нас работят и събота и мисълта че си наработа те ограничава до известна степен с алкохола. затова ше пиинем колтурно ще си направим кефа и после по живо и здраво! какво ще кажете за идеята ми???

Коментар

аз съм въздържател от към алкохола :D
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Мен пък не ме притеснява да пия и после да карам! Поне за сега!

Коментар

петък е ден за пиениии ! трябва да се спазва обичаяя ! :D :P

Коментар

Петък не мое ме изкарате от кръчмите и от Бали, сега се замислих! Ако е за форума, ще направя компромис

Коментар

тоя пък бил въздаржател , ми таман сега ти е момента да не се въздаржиш :P при мене работата не е сигурна щото се очертава петък и събота едни маршрути из България да си е*е . петък на Перник и Сандански може да ме пратят , а съботата на Бургас иии незнам как ще съм,като знам ще трябва да ставам по-рано да се тръгва и кой знае по нощите ще се прибираме , че не е малко работата за която ни пращат.иначе идеята допада ми доста.даже дето се вика може да ни стане традиция . това от мен , ако мога ще пиша тия дни . аиде пийс . п.п Митак ако съботата съм на Бургас ще пращам брат ми до сервиза , аз ще го инструктирам
                            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

абе да попитам ас сам от горна кога и каде се сабирате и ако мойе и ас да доида

Коментар

evgeni stefanov написа:
                                абе да попитам ас сам от горна кога и каде се сабирате и ако мойе и ас да доида
                                Попринцип неделя от 19:00 пред стадион Ивайло , но се случват и извънредни Добре дошъл си

Коментар

Working...
                                X