Тцтцтц успя ли да намачкаш праговете? Направо ги попиляхте тея коли, ам съединителния какво си го тормозил толкова, че да изпуши?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Мне бре!Тя първо щото видя напън от бордюра, бутаха ме..и от там загря явно, защото замириса на развалени яйца!След тва карах назад в една стръмна улица към Иконома и тогава вече запуши. Първоначално си помислих, че нещо по инсталацията се е запалило!Веднага ми излезе случката със Сашо и един клип с наточен ГОЛФ 4 как изгоря пред обектива на една камера.ЧУДО!
Коментар
-
JacK`DanielS написа:Tornado написа:Има ли Шок-тестер във Велико Търново?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
null.zero написа:Tornado написа:Има ли Шок-тестер във Велико Търново?
Коментар
-
днес колегата каза ли ти в какво състояние ти е ходовата част? ако е пропуснал сега ще ти кажа: двата шарнира са ти заминали левия е зле, десния е малко по в начална форма ама и той си е заминал (демек 2-ва носача, защото шарнирите варвят със целия носач несе подменят) и дясната биалетка е в окаяно състояние.
Коментар
-
JacK`DanielS написа:днес колегата каза ли ти в какво състояние ти е ходовата част? ако е пропуснал сега ще ти кажа: двата шарнира са ти заминали левия е зле, десния е малко по в начална форма ама и той си е заминал (демек 2-ва носача, защото шарнирите варвят със целия носач несе подменят) и дясната биалетка е в окаяно състояние.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
да каза ми ,че и двата носача са за смяна и биалетката,стреснах се,но като поогледах цените не е чак толкова лошо положението... май... Да ти кажа отзад съм чувал тропане,но отпред не съм. може би следващия въпрос ще е тъп ,но колко време мога да изкарам така и до какви по=лоши последствия би довело(какви са възможни) ако се кара така?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
van_dal написа:JacK`DanielS написа:днес колегата каза ли ти в какво състояние ти е ходовата част? ако е пропуснал сега ще ти кажа: двата шарнира са ти заминали левия е зле, десния е малко по в начална форма ама и той си е заминал (демек 2-ва носача, защото шарнирите варвят със целия носач несе подменят) и дясната биалетка е в окаяно състояние.ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар