Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тцтцтц успя ли да намачкаш праговете? Направо ги попиляхте тея коли, ам съединителния какво си го тормозил толкова, че да изпуши?
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
      Тцтцтц успя ли да намачкаш праговете? Направо ги попиляхте тея коли, ам съединителния какво си го тормозил толкова, че да изпуши?
      хахах човека си кара назад... ама на полусъединител

Коментар

Ъ чи колко тряя да караш назад, че да ти изпуши съединителя?

Коментар

ей пак золуми мааму стара Митак утре събота ще бачкате ли бре ?
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Мне бре!Тя първо щото видя напън от бордюра, бутаха ме..и от там загря явно, защото замириса на развалени яйца!След тва карах назад в една стръмна улица към Иконома и тогава вече запуши. Първоначално си помислих, че нещо по инсталацията се е запалило!Веднага ми излезе случката със Сашо и един клип с наточен ГОЛФ 4 как изгоря пред обектива на една камера.ЧУДО!

Коментар

Боби кви бордюри кви чудеса .. де си се качвал?
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

JacK`DanielS написа:
                Tornado написа:
                Има ли Шок-тестер във Велико Търново?
                ами не няма засега несъм виждал такова нещо. какво е то ?
                Шок-тестер за проверка работата на амортисьорите на автомобила.Качваш колата на нещо подобно на валовете за спирачките и започва лашкането.От въпросното лашкане машината трябва да извади диаграми за състоянието на амортисьорите.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                  http://www.tarnovo-avto.net/index.php?linkID=621http://www.tarnovo-avto.net/index.php?linkID=592
                  Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                  Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

null.zero написа:
                    Tornado написа:
                    http://www.tarnovo-avto.net/index.php?linkID=621http://www.tarnovo-avto.net/index.php?linkID=592
                    тъкмо и аз за там щях да му казвам.Торнадо: като ме пита за тоя шок тестер, още бяхме на вълна полиция и актове и си помислих че става дума нещо за тия търтей и затова попитах ама както и да е

Коментар

днес колегата каза ли ти в какво състояние ти е ходовата част? ако е пропуснал сега ще ти кажа: двата шарнира са ти заминали левия е зле, десния е малко по в начална форма ама и той си е заминал (демек 2-ва носача, защото шарнирите варвят със целия носач несе подменят) и дясната биалетка е в окаяно състояние.

Коментар

JacK`DanielS написа:
                        днес колегата каза ли ти в какво състояние ти е ходовата част? ако е пропуснал сега ще ти кажа: двата шарнира са ти заминали левия е зле, десния е малко по в начална форма ама и той си е заминал (демек 2-ва носача, защото шарнирите варвят със целия носач несе подменят) и дясната биалетка е в окаяно състояние.
                        И всичко друго е здраво, че какво му плащаш

Коментар

@JacK`DanielS: за такова "поглеждане" на ходовата част пари вземате ли и с тест драйв ли става или я качвате на черешата?

Коментар

да каза ми ,че и двата носача са за смяна и биалетката,стреснах се,но като поогледах цените не е чак толкова лошо положението... май... Да ти кажа отзад съм чувал тропане,но отпред не съм. може би следващия въпрос ще е тъп ,но колко време мога да изкарам така и до какви по=лоши последствия би довело(какви са възможни) ако се кара така?
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

колега, и аз чувах тропане отзад, смених биалетките и тропането спря

Коментар

van_dal написа:
                                JacK`DanielS написа:
                                И всичко друго е здраво, че какво му плащаш
                                не е казвал,че другото е здраво,защото просто колата бе за друго-смяна на масла,но на "първо четене" са ги видяли,което евентаулно може да ми спести много главоболия-ЕВАЛА на колегата JacK`DanielS
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X