Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

paralesa ти си няма6 и на престава колко книжки са останали тамм... таи4е се радваии 4е си милан само с акт и то4кии ... или пари ..... аи акта е за 50 леа поне за тея работи сам компетентен .... с преви6аването на скороста !
    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

значи поне ченгела ми каза,че глобата е 100 лв и точки...аз минах с малко пара на ръка :D
      ex.Мареа ТД100

Коментар

касметлия..... мен като ме спрат и парвото което ми викат е "НЕ СЕ ПРОБВАИ НЯМА СМИСАЛ " малко тупо ....
        dEv # LiFe sTyLe

Коментар

d0b0 написа:
          касметлия..... мен като ме спрат и парвото което ми викат е "НЕ СЕ ПРОБВАИ НЯМА СМИСАЛ " малко тупо ....
          xaxaa добо брат ... мен пък ми е направило впечатление все като ме спрат ме питат "КОЙ Е БАЩА ТИ " ?!!! и винаги не им харесва отговора .. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Добо , теб днес май все ти засичам купето , ако не се бъркам Първо до интерхотела , после под хуманитарна надолу
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

ми явно фамилия на книжката ти издава :D Аз пък се кефя на идиотизма им,например на баджанак ми баща му е полицай и баджанака като пътува с баща си го оставя той да кара,а оня е бъзикчия...Обикновено ако не бърза се почва една дай документи,лалала скоростта му в нормата,дай аптечка,глупости ...всичко за което могат да се хванат изрядно и накрая оня им вика, "Абе КОЛЕГА,не разбра ли,че пари от нас няма да изкараш,ами дай си караме по пътя" естествено го питат "ама ти що не казваш,че си колега,като е така минавай" :D Смешно е да видиш израженията на лицата,като останат с пръста в уста
              ex.Мареа ТД100

Коментар

s00rry кой е баща ти ? :D
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

хахх питай някои полицайй

Коментар

да не би фамилията ти да е манолов
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

бащаму има 7 декара магла в родопите и 3 стада комари. баща му е на майкаму сапруг и на брат му баща пък на дядо му син и на чичо му брат. май се пооплетох браййй голям рот! нее важно кой е бащаму важното е че се е оредил :D

Коментар

принципно сам зебратобен и по цял ден са 6ляя по улиците таи4е може и аз да сам билл а по хоманитарна сам бил аз 100% там живея Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 ае по да4ним темата НЕДЕЛЯ ?
                        dEv # LiFe sTyLe

Коментар

хахьх точно така митак .. абе колко съм се оредил .. ... до сега номера минаваше колкото пъти са ме спирали .. ама посления път никак не им допадна отговора и стана по зле .. .

Коментар

тей сте се развихрили с тия куки , че нема накаде.майче тук всеки е ял калая освен мен.да чукна на дърво до сега нямам актове и отнети точки.ама и тей кат не настъпвам колата мн мн и спазвам ограниченията.то и линейката не варви кой знае колко че да превишавам ама веднъж как щях да го изям ... от светофара на пазара тръгвам и нагоре една колона братче от 6-7 коли може би , ама карат със 30тей почти до кафе елена , изпреварвам ги аз ама вече направих 100 нагоре и куките чакалят до хускварната.направо изтръпнах,добре че си бяха спряли кола . иначе го изядох яката...иначе са ме спирали де ей тей за контролна проверка , ама без проблеми.тей че момчета умната кат карате , че си таковало таковата..... за тая неделя зарибени има ли , мислете къде да ходим?
                            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Аз съм зарибявка за тази неделя, ама да се съберем повече хорица. Сашо и Иво не сте идвали от един век насам, хайде стегнете се! Може да се съберем на стадиона и после да врътнем една почетна обиколка из града и да ходим на Арбанаси например да пием по едно кафе или някъде другаде не знам, зависи какво ще е времето, че навън в момента е малко хладничко.
                              --Старата ръжда любов не хваща!--
                              156 sportwagon 1,9 jtd 115
                              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

И аз съм съгласен за последното с почетната обиколка и разнообразяването на кафенето :D Ако не изникне нещо спешно съм там
                                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                                X