Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

uBoy написа:
    накараха ли те да махниш джаджата за звука ?
    не с нея минах прегледд
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

незнам тия "брамчилки" вътре в купето как ги търпите да го ... :P
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

"uBoy" днес минаваш като бърз влак малка гара в темпото. нетстига че седна през една маса от мен ами и неме и видя. ама карайпък на мен ми писаха акт миналата година защото изпреварих едно спряло ауди на пешеходната патека. аудито беше спряло даже и шофюора го нямаше. пък отдругата страна куките и ме бастисаха с 20лв АКТ. също така попитах куката кой е в нарушение ама неможа да ми отговори незнам защо ама както и да е неми се занимаваше да обжалвам.

Коментар

О_о къде беше седнал ? на оная маса къде имаше 20 човека ?
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

момци,благополучно се прибрах от Ивайловград,после може да пиша малко за пътя,сега да се оплача, на 9 места по пътя имаше патрулки,на три са редовни постовете и ги знам,на едно две не знам дали не снеха камерите,то ще си покаже ако приснигне фотото,но все пак минах метър,никъде не ме спряха ОСВЕН НА ИЗХОДА НА ТЪРНОВО !!! Бе то бива карък,ама още първия пост ме гепи с 22 км над ограничението...е взеха парата и млъкнаха,инъче отивах на стотачка акта и точки! Чак сега разбрах,че на изхода от Търново по посока Шипка,където се разделя пътя с килифаревския ,точно там пазели Добре,че нашите тук кълват редовно :D
            ex.Мареа ТД100

Коментар

SilenceR написа:
              незнам тия "брамчилки" вътре в купето как ги търпите да го ... :P
              е то бръмченето си е нормално ,инак пускаш и си го спираш когато искаш ..но ако става на въпрос вътре се чува мн по малко отколкото навън :П митак утре май май ще идвам при теб .. така чух днесс
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

е аз ноември месец пък на слизане от шереметя под бензиностанциите с 24 отгоре го изядох ама тогава не искаха мн да кълват

Коментар

като не е било е с 35 отгоре,като един колега,доста боли да сложиш книжката на трупчета и да ти вземат още към 200 лв Те там пък са редовни мама им стара,но поне там си ги знам и не се силя много,а ако го правя ползвам някоя риба пред себе си да обере калая :D ,но ей на той път зор да изпреваря един и се натресох направо на хубавците,че и скрити добре,едва на 50 метра ги видях и докато намаля,поне убих скоростта преди да я засекат,че инъче можеше и да мина с повече и на лясковец на околовръстното пак се крият много зад един завой,днес пак бях там,кога ли и там няма да се сетя,че може да са заложили капана
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                    като не е било е с 35 отгоре,като един колега,доста боли да сложиш книжката на трупчета и да ти вземат още към 200 лв Те там пък са редовни мама им стара,но поне там си ги знам и не се силя много,а ако го правя ползвам някоя риба пред себе си да обере калая :D ,но ей на той път зор да изпреваря един и се натресох направо на хубавците,че и скрити добре,едва на 50 метра ги видях и докато намаля,поне убих скоростта преди да я засекат,че инъче можеше и да мина с повече и на лясковец на околовръстното пак се крият много зад един завой,днес пак бях там,кога ли и там няма да се сетя,че може да са заложили капана
                    тия дето седят на крастачката дето са те бстисали се виждат много добре още от моста. като гогледнеш в далечината и се виждат много добре. много пъти съм се оттървал така. като ги видя че са там и си карам нормално и токувиж някой дето мноо бърза ме задмине и се натикват в капана . попоглеждайте към далечината като сте на моста. Soory: ела да видим кво му е

Коментар

uBoy написа:
                      О_о къде беше седнал ? на оная маса къде имаше 20 човека ?
                      не бе точно през една маса срещу теб. пред вас нали имаше едни чужденци с 2 деца. аз бях на следващата

Коментар

а да те след нас седнаха :D другия път ще се углеждам повече .. ти що не викна :D що не ми метна някоя вилица да са усетя

Коментар

uBoy написа:
                          а да те след нас седнаха :D другия път ще се углеждам повече .. ти що не викна :D що не ми метна някоя вилица да са усетя
                          щях да те замярам със със черен пипер (несмлян) ама жената неми даде в интерс на истината и аз нете видях, булката те видя и ми каза, щото аз бях се сасредоточил в рязане на пица със тъп нож, голямо приключение беше

Коментар

да ! брат на мен ми се откачи ръката да режа.. накрая ми писна , остатъка го срязах на 4 парчета и ги изядох с ръце

Коментар

uBoy написа:
                              да ! брат на мен ми се откачи ръката да режа.. накрая ми писна , остатъка го срязах на 4 парчета и ги изядох с ръце
                              аз незнам кво ме прихвана да режа, попринцип си ям пицата с раце.

Коментар

JacK`DanielS написа:
                                аз незнам кво ме прихвана да режа, попринцип си ям пицата с раце.
                                Да не си се срамувал от Иво , че ще те види да ядеш с ръце и без вилица
                                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                                X