Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

paralesa написа:
    на Полтава не съм спирал с тази кола,последно най-близо до полтава спирах между оборище 12 и С Велики 9За това къде са и надписите не знам,не може да ми отговори и предишния собственик,но съм сигурен,че е блъскана,вероятно е пребоядисвана и затова(което не значи автоматично ,че колата не става макар и удряна)За емблемата виждал съм и такава и но повече съм виждал другата с трите черти,не знам вероятно по годината на произвоство се различават инъче колата в момента си я паркирам над краков 10(печално известен ни блок) има едно сребристо пунто,двуврато с хубава джанта,което спира понякога там ,на някой съфорумец ли е???
    Защо да е печално известен? Да не е блока където се хвърли онази журналистка?

Коментар

paralesa брат един познат си проверява нафтата парво после зарежда .. зема6 една туба 5 литра и я пални6 ако ти изгледажда добре си зарежда6 от там слу4валосее и да има луспи в нея като парцалиии тиу сам го виждалл и е уникално просто не знам как варят колите с тоя киросин на парцали
      Прикачени файлове
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Да boby от там се метна тя,но да си призная не смятам,че се метна сама,качвал съм се неведнъж на покрива,налагало се е да се надвесвам през ръба и трябва наистина да си изперкал,че да се хвърлиш,тръпки мне побиват вече като се качвам там ...извинявам се за офтопика Колкото до нафтата,то това едва ли е миродавен тест,вероятно може да видиш твърди чатици ,но ако има примеси едва ли ще разбереш Повече си е на късмет,защото такйа или инъче всичко идва от едно място Но все пак има места на които НИКОГА не бих заредил личната си кола,например петролна база Елит в Горна Оряховица,на братята Песарови,макар да ги познавам Зареждаме си служебните коли от там,е пълен отврат е нафтата при тях,служебното фордче(куриер) едно,че е невероятните 65 чисти атмосферни дизелови коне,ами и като му сипем нафтицата от там и магоре по арбанаси втора едва вкарвам,да не говори за трета,тя е абсурд Подобно нещо се получава и с останалите ни коли се оплакват колегите,не че имаме база за сравнение,защото само от там зареждаме,но все пак като се случи по хубава партида вървежа е друг,но в повечето случаи сякаш нещо спъва колата... Сега мисля пак да заредя на ОМВ защото с последното зареждане не забелязах проблеми,макар един колега да не бил доволен от тях(при все се ,че същия колега преди време ми препоръча майстор,който ми попиля колицата ,тъй,че явно колко мога да му се доверя),пък ще видим занапред...Нямам добро мнение за лукойл,но чух,че имали карти за отстъпка за 5 ст на литър,което си е сериозно нещо,а през уикенда било дори 7ст какво мислите за лукойл и къде освен след кръговото по пътя за леденик мога да открия друга бензиностанция на лукойл?
        ex.Мареа ТД100

Коментар

Лукойл има няколко км след моста до бирената в посока Шеремете
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

да бре,верно,че има,там и ми върши работа,защото съм родом от ДолнаОряховица и като си ходя понакога пътя ми е от там!Само,че както не мога да се одумвам,не знам как ще си поискам карта за отстъпка
            ex.Мареа ТД100

Коментар

uBoy написа:
              s00rry днеска да си спирал до баварска къща сутринта coolboby хахах да е яко са изложих ама ко да се прай
              ам да вземах една ... приателка да правим кафета мафета .. че няма как
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

аз там бачкам .. в Комсис и таман пълних служебния пасат с инструменти ,че отивахме ад слагаме камери на едно кафенце и та мернах като паркира
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

с какво се занимаваше тая фирма комсис? не предлагаше ли и компютри?
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

да и всичко свързано с тях

Коментар

uBoy написа:
                      аз там бачкам .. в Комсис и таман пълних служебния пасат с инструменти ,че отивахме ад слагаме камери на едно кафенце и та мернах като паркира
                      ааа хахах аз там преди редовно идвах там да си правя компа ... имах един приател бачкаше там .. и при него mutio ... или митко (гамер едишин) :П
                      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

еи6 утре не6то .......... 6а има лиии ? росенеее нерез кога 6а та видя тебе е офлиоф такъз
                        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

хаха да е знам го самп простотия с него :D а за утре ме съмнява да има нещо .. предполагам всеки ще е на някаде по празника

Коментар

абе хора я да ви питам една работа. в4ера като си трагжах от село и като запалих колата зад мене се изви огромен облак от сиж пу6ек. днес като си трагвах от дряново пак са6тата работа отрових хората! на какво мойе да се далжи тая пу6илка при положе ние 4е го прави рядко но жсе пак го прави за 2 дни 2 пти?????1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. "Модераторски екип на fiat-bg.org"

Коментар

кво прайте бе "абдали".отдавна не съм се вясвал из форума и по срещите за което се извинявам.напоследак не сядам никак на компа , все нямам време или няя пари за бензин , мамицата му. тая неделя пак ще пропусна сигурно.може да ходя на гости за празника.ако искате пък може в понеделник следобеда да се саберем , нали се води почивен ден.
                              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Батко ви Богомил с акт за коланче

Коментар

Working...
                                X