Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте, къде в Търново или региона предлагат втора употреба гуми? Бих искал да разгледам летни, поне не опекани, ако има някъде. Погледнах на две места в града, но много изгорели и с нисък грайфер. Някой ако знае, човек или място където внасят 2-ра употреба нека каже . Иначе размера, който търся е 195 х 55 х 15.
    Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)

Коментар

Ако дойдеш на среща ще ти кажем

Коментар

Между другото размера е висок за твоята кола трябва да е 195/50/15. Гуми втора ръка търси при гумаджииницата срещу СБА над моргата.
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
          Между другото размера е висок за твоята кола трябва да е 195/50/15. Гуми втора ръка търси при гумаджииницата срещу СБА над моргата.
          Хм мисля ,че не е висок и точно това е размера според ръководството.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Митак май видях онази 156ца сребристата, която беше разпиляна при бояджията ви , в една автокъща А после как да си купиш кола от там ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

хах абе незнам ама 205 заспа перфектноо .. ) хайдее кандидати за неделната сбиркаа
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                хах абе незнам ама 205 заспа перфектноо .. ) хайдее кандидати за неделната сбиркаа
                много ме зариби с тая клапа ша зема да си напрая и аз ама с машинка хайде записването за срешата в неделя започва СЕГА !!! Тедо: така е май беше в Ауто Детелина тая алфа. е кво и е боядисана нагласена само сядаш и сечеш

Коментар

Tornado написа:
                  van_dal написа:
                  Хм мисля ,че не е висок и точно това е размера според ръководството.
                  Да мислех, че е същия като при Браво, но съм сбъркал, това му е оригиналния.

Коментар

Дано се съберем повечко в неделя . Нали от 17:00 . Ако не изникне нещо спешно съм там А Алфата я видях там до Ромпетрол новата автокъща където е . Не знам по име как се води .
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

JacK`DanielS написа:
                      хайде записването за срешата в неделя започва СЕГА !!!
                      Хайде и този път в неделя преди срещата ще излезе позорен списък за порицаване на тези, които не са се записали

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                        Дано се съберем повечко в неделя . Нали от 17:00 . Ако не изникне нещо спешно съм там А Алфата я видях там до Ромпетрол новата автокъща където е . Не знам по име как се води .
                        Не я видях тази алфа, ама на око прегледах едно Браво много ми хареса, изглеждаше адски запазено.

Коментар

van_dal написа:
                          RoMeO_156_GTA написа:
                          Не я видях тази алфа, ама на око прегледах едно Браво много ми хареса, изглеждаше адски запазено.
                          Бравото вляво от вратата ли с тасовете.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                            Бравото вляво от вратата ли с тасовете.
                            Същото е сивкаво-син, с хромов ефект тасове.

Коментар

и аз сам зарибен да идвамм малкко по често ама така става че сам из няокои др грат в неделя . мн ми инт дали някои има спортен филтар и дали има разлика в варвежа и звока ...МОЛЯ ПРОФЕСОР ВУЧКОВ ДА НЕ СА ОБАЖА(тои си зае) ! аи някои да знае каде мога да си напрая 4ип и колко пари е става на дума в вт !балгодарим ви
                              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 страшно пишеш, отдавна не си се вясвал между другото как е купенцето. Със сп. филтър определено ще бучи повече, но конете няма да се вдигнат, освен ако филтъра е наистина добър и да вкарва повече въздух, оттам вече да направиш сместа леко по-богата с чип.

Коментар

Working...
                                X