Здравейте, къде в Търново или региона предлагат втора употреба гуми? Бих искал да разгледам летни, поне не опекани, ако има някъде. Погледнах на две места в града, но много изгорели и с нисък грайфер. Някой ако знае, човек или място където внасят 2-ра употреба нека каже . Иначе размера, който търся е 195 х 55 х 15.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
van_dal написа:Между другото размера е висок за твоята кола трябва да е 195/50/15. Гуми втора ръка търси при гумаджииницата срещу СБА над моргата.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
s00rry написа:хах абе незнам ама 205 заспа перфектноо .. ) хайдее кандидати за неделната сбиркаа
Коментар
-
Tornado написа:van_dal написа:Между другото размера е висок за твоята кола трябва да е 195/50/15. Гуми втора ръка търси при гумаджииницата срещу СБА над моргата.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Дано се съберем повечко в неделя . Нали от 17:00 . Ако не изникне нещо спешно съм там А Алфата я видях там до Ромпетрол новата автокъща където е . Не знам по име как се води .--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
van_dal написа:RoMeO_156_GTA написа:Дано се съберем повечко в неделя . Нали от 17:00 . Ако не изникне нещо спешно съм там А Алфата я видях там до Ромпетрол новата автокъща където е . Не знам по име как се води .Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
и аз сам зарибен да идвамм малкко по често ама така става че сам из няокои др грат в неделя . мн ми инт дали някои има спортен филтар и дали има разлика в варвежа и звока ...МОЛЯ ПРОФЕСОР ВУЧКОВ ДА НЕ СА ОБАЖА(тои си зае) ! аи някои да знае каде мога да си напрая 4ип и колко пари е става на дума в вт !балгодарим виdEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 страшно пишеш, отдавна не си се вясвал между другото как е купенцето. Със сп. филтър определено ще бучи повече, но конете няма да се вдигнат, освен ако филтъра е наистина добър и да вкарва повече въздух, оттам вече да направиш сместа леко по-богата с чип.--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар