Вади хубав звук, ама какво реално сте направили? И аз съм съгласен за 5ч. у неделя!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ами реално сложихме една клапа отдолу .. на трабата и прокарахме едно жило горе до седалката и колата си е тиха .. аама като отвориш клапата сиг ... прави звук като машините от ралито .. да не казвам и по хардд ама на клипа си изглежда нормално ама на живо не е така :D :DГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Airfan написа:На 25 април пристигам в Търново и на 26-ти си заминавам. Къде да хапнем вечерта с колегите - 12 човека?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
s00rry написа:ами реално сложихме една клапа отдолу .. на трабата и прокарахме едно жило горе до седалката и колата си е тиха .. аама като отвориш клапата сиг ... прави звук като машините от ралито .. да не казвам и по хардд ама на клипа си изглежда нормално ама на живо не е така :D :D--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
хаха брат .. другата неделя съм една сляпа почивка .. и съм там .. така че .. хайде сабирайте сиромашията от сега и да направим едно подобаващо събиране !! добо курник неразривен .. кога ш пием с тебе кафетаа .. ? JacK`DanielS Мнение Пуснато на: Пет Апр 03, 2009 8:49 pm Заглавие:СОРРИ: я земи ела до сервиза да видя ко сте напраили Smile айде в неделя кой е навит за 17ч.митак абе я кажи че имам един такъв въпрос .. ако си отрежя прожините на бравото с една врътка .. (предни и задни ) кви пари ще ми вземете горе в сервиза . ?! ) и струва ли си отзад да слагам 205/50/15 ?ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Не си режи пружините, че ще има редовно да правиш картер, пък и размера гума, който искаш да сложиш е висок и ще ти упълни калника, ама не е добре да слагаш различен размер отпред и отзад, заради АБС-а.--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар