Колеги дайте малко инфо за сьстоянието на трасето! Да знаем като трагнем в събота да си носим ли резервно окачване Миналата година беше добре но от тогава много вода изтече Бл. предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Мммммвъъъъхххххх ааааааа, направо съм бесен, днес почна да ми чука ляво каре мамка му и прасе, то няма спирка тоя Фиат Трябва да ходя да си лея куршум и да ми развалят магия не е възможно една кола толкова много да се чупи. Другата неделя май го дават хубаво временце, таман ще стане хубаво рали.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:здравейте колеги какво чувам за някакво рали я дайте малко инфоо за това
Коментар
-
за денска най-вероятно няма да мога че еи ся към 2 ще излизам с едни приятели по центъра по кафетата и сигурно няма да имам възможност.за ралито Митак аз миналата година ходих на Полтава 13 в едни приятели на нашите , на 7-я етаж всичко се вижда , беше супер.ама за тая година не знам каде да се натиквам.Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:за денска най-вероятно няма да мога че еи ся към 2 ще излизам с едни приятели по центъра по кафетата и сигурно няма да имам възможност.за ралито Митак аз миналата година ходих на Полтава 13 в едни приятели на нашите , на 7-я етаж всичко се вижда , беше супер.ама за тая година не знам каде да се натиквам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар