Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

митак, наще пунтаци какви гуми събират, без да има проблеми да опират в завой ? говорим за 14` каква широчина и височина
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

По книжка на Спортинг и ГТ май му даваха 185/55/14 , но аз съм се замислил за 185/60/14 като замогна и сменя джантите Да не ще си вземаш някакви
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

анми да аз точно за такива гуми се амислям ама ме съмнява е ще ми оръат калниците
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

И аз се чудех дали ще опират , но реално е малка разликата им А по темата за бензина , зареждах все на Еко и реших да сменя с Петрол , не знам дали си въобразявам или двигателя отихна малко и не ми светваше лампата на инжекцията след като запаля

Коментар

За пунто 1,1 дават 155/70/13 като се сметне с калкулатор излиза 185/50/14 или 185/45/15. За 1,2 дават оригинал размер 165/65/14 като може да му се сложи 185/50/15 или 195/55/14....
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
              За пунто 1,1 дават 155/70/13 като се сметне с калкулатор излиза 185/50/14 или 185/45/15. За 1,2 дават оригинал размер 165/65/14 като може да му се сложи 185/50/15 или 195/55/14....
              185/60/14 май по-добре, ако ще са лети джантите
              Alfa 147 JTD 115 hp
              ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

chandler написа:
                185/60/14 май по-добре, ако ще са лети джантите
                Аз не казвам кое е по-добре, а кое няма да дава отклонения от оригиналния размер.

Коментар

http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...415&f1=details

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                    http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=1123496008719141 5&f1=details
                    Нещо се стресна ли? :D

Коментар

Как така ще напуснеш ФИАТ Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 :D

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                        Така като гледаш цената..... скоро ли ще е?

Коментар

Що бе какво и има на колата абе хора чудя се дали да си слагам газова уредба... да му се невиди 50 на 50 съм.... Ванката например ти като караш на газ кви отзиви можеш да ми кажеш ?
                          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
                            Що бе какво и има на колата абе хора чудя се дали да си слагам газова уредба... да му се невиди 50 на 50 съм.... Ванката например ти като караш на газ кви отзиви можеш да ми кажеш ?
                            Ще спестиш лев какво да ти кажа повече, аз моята уредба така като смятам за 5000км. съм я избил като цена. В момента изминавам 100км. градско с 9лв. газ, но на 300-500км. слагам 10лв. бензин, в зависимост дали имам повече стартирания, ако е изънградско икономията е още повече. Усеща се разлика в мощноста, няма как, на баир в ниските обороти от 1500 на бензин набира доста по-добре отколкото на газ, на дълго като тръгна с климатик 150км/ч си поддържа без да се мъчи.

Коментар

van_dal написа:
                              RoMeO_156_GTA написа:
                              Така като гледаш цената..... скоро ли ще е?
                              ванка така като гледам цената ще е никога. не че нещо ама нали знаеш че ние българите гледаме да е перфектна и на тънка цена никой не оценява какво си правил и във какво положение е двигателя салона и външния вид се гледа при нас не нещо друго. не че казвам че му има нещо на твоето напротив салона си е адски як нали беше Рекаро, а и външния вид си е приличен. ама цената за повечето хора нереално висока. но ти си собственика и ти си знаеш най добре.

Коментар

JacK`DanielS написа:
                                ванка така като гледам цената ще е никога. не че нещо ама нали знаеш че ние българите гледаме да е перфектна и на тънка цена никой не оценява какво си правил и във какво положение е двигателя салона и външния вид се гледа при нас не нещо друго. не че казвам че му има нещо на твоето напротив салона си е адски як нали беше Рекаро, а и външния вид си е приличен. ама цената за повечето хора нереално висока. но ти си собственика и ти си знаеш най добре.
                                Ами така е за какво да я подарявам в крайна сметка, тя стана почти нова :D просто не съм решил да я продавам, ако искам да се отърва няма да е такава цената. То като гледам и ти ще си караш твойта, ами здраве да е да си ги поддържаме, а като има лев по една нова и това е

Коментар

Working...
                                X