Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    Кой ще идва днес?
    Имам предложение да си направим "Среща на пешеходеца" Аз определено няма да мога да дойда, чак на пролет. Снощи срещнах Гената от Маги, щял да заминава в Ирландия май каза...
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

аз линейката едва ли ще я изкарам , къде да ходим в това време бе хора... ?
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

мен не ме бърка ама до полигона няма път :D
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Митак, много ми ходеше това Туинго а? Момчето чак се уплаши от звука на Пунтото

Коментар

coolboby написа:
            Митак, много ми ходеше това Туинго а? Момчето чак се уплаши от звука на Пунтото
            от кое пунто бре???

Коментар

ко млъкнахте всички бе ??? ко ви стана ?

Коментар

Чакаме някой да изцепи глупост Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Здравейте,прпоръчайте ми моля КАДЪРЕН газаджия тук във В.Търново
                  brava 1.6 16v 95g

Коментар

не съм сядал на компа 2-3 дена да го *б*
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

harvatin написа:
                      Здравейте,прпоръчайте ми моля КАДЪРЕН газаджия тук във В.Търново
                      За какъв чеп ти е кадърен газаджия, то май във ВТ няма такива. Аз например сам си правя реглаж на изпарителя и става перфектно. Иначе "МОзъка" май им разбира, питай в сервизите преди гробищата и ще те упътят, че е малко увъртяно там, да ти го обеснявам оттук няма да ме разбереш.
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Митак, на свако ми газаджийницата как са казваше ве..там до вас..Олимп ли ко беше?

Коментар

coolboby написа:
                          Митак, на свако ми газаджийницата как са казваше ве..там до вас..Олимп ли ко беше?
                          да ама за сметка на тожа хал хабер си нямат от газови оредби! ВАН_ДАЛ: недей го пра6та при тоя дето е слагал на Примерата газовата че ще стане пишман. рацете ми са като кифли дето съм ги врял междо трабите на водата и на газта и междо клапана и още една камара безразборно подредени елементи от газовата оредба.

Коментар

Е те Олимп от краи време слагат газови уредби. Що така ги хулиш?

Коментар

coolboby написа:
                              Е те Олимп от краи време слагат газови уредби. Що така ги хулиш?
                              щото могат да слагат само обикновенна газова говоря без емулатори и тем подобни и без инжекциони. това го знам от доста хора които са ходили да им слагат там газ.

Коментар

Какви пари е да ти оборудват кошницата с газ? Говоря цял комплект?

Коментар

Working...
                                X