Имам предложение да си направим "Среща на пешеходеца" Аз определено няма да мога да дойда, чак на пролет. Снощи срещнах Гената от Маги, щял да заминава в Ирландия май каза...
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Здравейте,прпоръчайте ми моля КАДЪРЕН газаджия тук във В.Търново
За какъв чеп ти е кадърен газаджия, то май във ВТ няма такива. Аз например сам си правя реглаж на изпарителя и става перфектно. Иначе "МОзъка" май им разбира, питай в сервизите преди гробищата и ще те упътят, че е малко увъртяно там, да ти го обеснявам оттук няма да ме разбереш.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Митак, на свако ми газаджийницата как са казваше ве..там до вас..Олимп ли ко беше?
да ама за сметка на тожа хал хабер си нямат от газови оредби! ВАН_ДАЛ: недей го пра6та при тоя дето е слагал на Примерата газовата че ще стане пишман. рацете ми са като кифли дето съм ги врял междо трабите на водата и на газта и междо клапана и още една камара безразборно подредени елементи от газовата оредба.
Е те Олимп от краи време слагат газови уредби. Що така ги хулиш?
щото могат да слагат само обикновенна газова говоря без емулатори и тем подобни и без инжекциони. това го знам от доста хора които са ходили да им слагат там газ.
Коментар