колеги софия са тюхкат че имали сняг ... и било им трудно .. аз кат гледам новите те на асвалт старжят .. я да дойдат тук да орат :Д ! аз се чудя утре как ще стигна до работа с колата , че ще е цяло приключение
пунто му е майката явно, днес гледах тук сутринта по баира на Беляковско коли се накръстосали, а едно пунто мк2 такси на слалом между тях и гах към картала @Tornado: влачихте ли ги ’кат пръскачка из лози’, гледах такова изпълнение е сега по новините с ЕмТелБе и автобус, щеше да му изтръгне карантиите направо кат му даде рязьмойта долу пред блока я разринах, позапалих, като гледам отстрани пътя утъпкан е с 20-25см по високо, ужас
Всичко зависи от водача и малко от автомобила като не оставяме на последно място и гумите.Влачи се много яко с верижна машина.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
колеги софия са тюхкат че имали сняг ... и било им трудно .. аз кат гледам новите те на асвалт старжят .. я да дойдат тук да орат :Д ! аз се чудя утре как ще стигна до работа с колата , че ще е цяло приключение
и аз гледах един репортаж с идеално изчистена улица , а по покривите на колите има съвсем малко сняг защо и тук не е така , ами тази сутрин до кое време чак не беше минавал снегорин по главната улица
Е те си казаха по новините в Сф е натрупало 20см. тука е 60см. Еееех кога ли ще дойде пролетта да карам и аз Фиат, горкия трябва утре да го поизровя от снега, че от този тежкия сняг може да му се омачкат ламарините
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
незнам ама дане казвам гполяма дума днес сум обикалял около 3 часа из града и варвя навсякаде. вярно имам хубави гуми ама не само гумите спасяват положението, от голямо значение е дали можеш да караш на сняг. днес ги гледам на прав път няма баир няма нищо и боксуват като луди. без проблем отидох до работа нагоре покрай КАТ ги обикалям тия дето са се нагърчили нагоре
аз немога да си намеря вратата да отворя,камоли да тръгна за някаде.а неми стига снега върху колата че и някои абдалин докат си ринал неговата хвърлял още отгоре ми Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
Коментар