Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аха досещам се къде е ,но съм още в Казанлък за съжаление.В неделя може да чуете турбината да свисти из Търново ако ме мернете свиркайте скачайте ако трябва и отгоре на капака
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ами..ела на срещата в мола..като неделя си в Търново...

Коментар

айде каде са снимките да се видим какви сме хубавци

Коментар

Снимките ,след малко ще кача всички : http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...=206189#206189 .Нека благодарим на колегата JacK`DanielS ,заради който имаше женско присъствие на сбирката :P Този път жената те остави да слезеш от колата @kosta - очаквахме те ,но нещо не се появи
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

хахахахаха колега тоя път нямаше спорове между нас хахах аи стига стеме ебавали за миналия път. казахви защо се получо така! та м/у другото снимките са много хубави ама ако бях си измил колата щяха да са по хубави Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 таааа колеги кога викате че ще се саберем пак че много ми хареса надявам се че и на другите да и ме аресало а колега щях да забравяа да те питам каде е беше твоето италянче???

Коментар

Ще се събираме ли Неделя в Мола?

Коментар

coolboby написа:
                Ще се събираме ли Неделя в Мола?
                Аз съм на банкетче извън града утре вечер - ако позволяват пътните условия разбира се. :D
                Punto SX 1.1 55

Коментар

Май май..няма да има Имам предложение..да продължим срещите..следващата година..след празниците..

Коментар

coolboby написа:
                    Май май..няма да има Имам предложение..да продължим срещите..следващата година..след празниците..
                    E недей така - другите може да са на линия. Пък и другата неделя/23/ и после /30/ предполагам и аз ще съм свободен. :D
                    Punto SX 1.1 55

Коментар

Аз като предложение го дадох, иначе аз проблеми нямам да идвам..както знаеш живея в Мола

Коментар

Колега JacK`DanielS ти да не си колегата на 2мата Станиславовци от сервиза на Автокъща Диди, или само така ми се е сторило по снимките?

Коментар

Днес..май нямаше среща?

Коментар

Аз предлагам на 30 да направим последната за тази година. Снощи не можах, а на 23 съм след сватба и едвали ще дойда. Та може на 30 да си направим една по-интересна като за Нова година, може да се организираме даже с Алфистите - да спретнем едно банкетче

Коментар

Каквото решите..аз съм ЗА

Коментар

Mindzu написа:
                                на 23 съм след сватба и едвали ще дойда.
                                Простено ти е да не дойдеш само ако си булката. Иначе никакви такива. :D Ще ти спираме пиенето - може ли такова нещо да не ти стига по един ден да изтрезнееш
                                Punto SX 1.1 55

Коментар

Working...
                                X