Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

d1sp0sabl3 написа:
    Има. Някой знае ли как да смени крушка на фара на браво?
    аз знам ела утре в 4 и ще оправим работата та м/у другото и аз съм там километражите ми ще станат другата седмица мамкаму. днес си сменях радиаторчето на парното мамкаму как хубаво течеше като лейка да го е*а у маата. напрао ко да ви кажа неска ми беше шибан ден! Yellow_Flash_Colorz_PDT_32

Коментар

на мен пък незнам вече колко пъти ми светва лампата за инжекцията и нещо и антифриза ми беше понамалял мин седмица като го гледах.кой го знае от де тече , ще го *** в мама**
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

JacK`DanielS написа:
        мамкаму. днес си сменях радиаторчето на парното мамкаму как хубаво течеше като лейка да го е*а у маата. напрао ко да ви кажа неска ми беше шибан ден! Yellow_Flash_Colorz_PDT_32
        Не ти ли е за втори път или бъркам?
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

kato se sabirate kvo po to4no praite ? ako trq da zema edni karti pone da butnim edna svara ?
          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

van_dal написа:
            JacK`DanielS написа:
            мамкаму. днес си сменях радиаторчето на парното мамкаму как хубаво течеше като лейка да го е*а у маата. напрао ко да ви кажа неска ми беше шибан ден! Yellow_Flash_Colorz_PDT_32
            Не ти ли е за втори път или бъркам?
            не сефте му е утре нали си на линия?

Коментар

аз пък си сложих говорителите най-накрая .Сашо и Младен ми помогнаха да стане по бързо доволен съм от тях, яко дънят сравнение с преди утре какво ще става? 4h на стадиона ? там ще съм, че за тоя месец ще ми е за последно с вас другата седмица заминавам за Русе на очни и чак февруари ще се върна
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

d0b0 написа:
                kato se sabirate kvo po to4no praite ? ako trq da zema edni karti pone da butnim edna svara ?
                Добо , ти да не караш едно Купе и пиши на кирилица
                Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

абе като се замисля .. айде да напправим срещаща от 4и30 че съм на оурок от 2и30 и да мога да смогна?Става ли ?
                  Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

дали ще е 16 ч или 16:30 ч на мен е все тая
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Ех аз таман ще лягам сега,дано стана до 3 4 часа. Днеска куките ми свиха 40 лева да ги еба копелетата! И то най-вече заради фара... е и заради акта и заради оборудването и заради колана и за скоростта и за изпреварването.. ама ако не беше фара нямаше да ме спрат (те си го казаха) Трябваше едно клипче да направя как си искат парите и как ме ескортираха до банкомата за да им изтегля и да им дам! (и май нямам крушка подяволите, а днеска е неделя)4 и 30 викате?
                      Fiat Bravo 1.6 16v 1999г

Коментар

uBoy написа:
                        абе като се замисля .. айде да напправим срещаща от 4и30 че съм на оурок от 2и30 и да мога да смогна?Става ли ?
                        На къв урок си пък ти бе? Не се ли изучихте Ами хубаво 4:30 само дано някой да не отиде в 4 и да чака напразно. Абе Боби, Теодор никакви не се обаждате, да не говорим за Гената от Маги той се покри като за война.

Коментар

Аз още не съм сигурен та затова не съм се разписвал . А Гената даже и от форума се изгуби нещо Последно за 16:30 ли остава
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Незнам дали ще ми върнат колата до 16ч. Ще пиша по-късно дали ще идвам!

Коментар

coolboby написа:
                              Незнам дали ще ми върнат колата до 16ч. Ще пиша по-късно дали ще идвам!
                              Днес в 4:30 имаш половин час повече да се организираш

Коментар

B1keP_B0y мдаа
                                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Working...
                                X