B1keP_B0y написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
JacK`DanielS написа:на ЗЗУ-то ли!? хаха знам го много добре тоя паркинг хахах и там съм рисувал ама с на бащами москвичаRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
B1keP_B0y написа:JacK`DanielS написа:на ЗЗУ-то ли!? хаха знам го много добре тоя паркинг хахах и там съм рисувал ама с на бащами москвича
Коментар
-
аз едно време( на 15 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 ) имах 2 като тази на снимката по горе на тях се научих да им регулирам клапаните а и си беше кеф да въртиш със задно задвижване по завоите това което се продава е 92ра или 3та с газ и е с предно и по-голям кош на двигателя по принцип бих го взел да му подсиля купето и да му сменя ДВГто , но нямам $$ :DRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Коментар
-
не случих на фиатка (може би защото не я избирах аз ) а рендето старо малко но поне частите и ремонта е по-евтин, бравото яко ми бъркаше в джоба :/ а за конете клиото моето поне браво до 70 км/час както е 13 коня по-малко го взима с малко . тей де по-бързо набира .. след това обаче бравото ще му види сметката а иначе на въпроса защо не пак фиат.. ами ако се опариш, докато не ти отлежи да разбереш защо, не пробвай пак кефят ме колите но моята лично бях малко недоволен от нея, бягат, красиви са .. но много неща оправих за една година и пак се обаждаха вече оправени .. след някоя година живот и здраве ще взема от новите бравота с турбоRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар