Ами предлагам да си уговорим ден и час и да се събираме. Дори и на мола - пак може и боулинг да поиграем, а за напред и турнирче Нова тема за колегите от В.Търново. Моля размислите около срещите ви да стават тук. Когато си уточните точно място за срещите, моля уведомете някой от колегите да вкара местоположението в новата ви тема. Успех!!!Модераторски екип fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Mindzu написа:Ами предлагам да си уговорим ден и час и да се събираме. Дори и на мола - пак може и боулинг да поиграем, а за напред и турнирче
Коментар
-
Явор Митев
coolboby написа:Авео снимки щеше да качваш...
Коментар
-
coolboby написа:Само трябва да определим час..мисля, че 19:00-20:00ч. е добра идея, защото по обяд и следобяд е фрашкано в целия Мол.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Тедо, точно за Мола с мен неможеш да спориш, ако имаше награда за най-редовен посетител на Мола, заклевам се аз щях да я спечеля..Събота и Неделя е пълно с хора от селата и по-малките градове от Велико Търново от околноста, който междудругото не са чували че мола има 400 паркоместа и спират по тротоари, коприви и бъзита и само пречат на движението. Просто е ужас тея двата дни...Неделя вечерта е идеален час според мен. Вие решете кога искате Аз дадох моето предложение
Коментар
-
Mindzu написа:Смятам че по-удобно е в боулинга. Масите са доооста по-големи. Има и така да се каже забавления. Наистина можем да го направим в неделя. Понеже събота доста от нас излизат по дискотеки насам натам. Та неделя ден за релаксация Какво ще кажете? Давайте направо да се уговарямеMazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
the_biggy написа:Mindzu написа:Смятам че по-удобно е в боулинга. Масите са доооста по-големи. Има и така да се каже забавления. Наистина можем да го направим в неделя. Понеже събота доста от нас излизат по дискотеки насам натам. Та неделя ден за релаксация Какво ще кажете? Давайте направо да се уговаряме
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар