Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снимки от срещата с колегата Авео във В. Търново на 17.11.07

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Снимки от срещата с колегата Авео във В. Търново на 17.11.07

Въпреки лошото време направихме една сбирка в малък състав с Боби и колегата Авео (Явор) :D Линеата на живо определено изглежда по-добре Не е просто Гранде Пунто с голям багажник ,а багажника всъщност си е бая голям Другия път се надявам да се появя на време и да се повозя малко
    Прикачени файлове
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Явка винаги си добре дошъл в Търново :D
    Прикачени файлове

Коментар

Тъй тъй... и аз бях там и аз приказвах.. и снимах даже Следващия път Явор, ако имаш повече време, ще ти направя кратка ескурзия във Велико Търново П.П А следващия път Мина (Mindzu) да си чуе телефона
      Прикачени файлове

Коментар

coolboby написа:
        П.П А следващия път Мина (Mindzu) да си чуе телефона
        а Стенли да си вземе малко почивка

Коментар

Exxxx. Ама това вие ли сте били. Аз се чудих кой е звънял. Да бяхте малко по-упорити. Все пак съм в долния блок. Даже корсичката е на тротоара до мола. Ей че ме хвана яд. Поне кажете на кого е номера да си го запиша, та да знам следващия път. И може да направим още една срещичка. Мястото е супер - с голяяяям паркинт

Коментар

Явор ти се обажда Мина

Коментар

Следващия път няма да проспя срещата обещавам !!!

Коментар

Mindzu написа:
                Следващия път няма да проспя срещата обещавам !!!
                ...тоз път имам оправдание... Скромна среща от към присъствие, ама пък пиинахме кафенце и гледахме как се играе боулинг... ...извинявам се отново, че събудих Боби, ама бях обещал да се обадя и го направих... И търновците да вземете да се събирате, ей...споделиха, че нямало срещи в Търново, що се излагате, не сте малко... Снимки довечера, че нещо не мога да ги сваля тук.Поздрави...!!!

Коментар

Аз не се сърдя, че ме сабуди, даже много се зарадвах... и останах доволен от срещатата..следващия път пак! Дано е по-скоро Има нова тема за колегите от В.Търново, маркирана като ВАЖНА. Моля размислите около срещите ви да стават там. Когато си уточните точно място за срещите, моля уведомете някой от колегите да вкара местоположението в новата ви тема. Успех!!! Модераторски екип fiat-bg.org

Коментар

Етоооо....сори за забавянето, ама.....

Коментар

Които не ме е виждал тоя големия катил съм аз Мерси за снимката Явка

Коментар

Working...
                      X