Какво ще кажете за една среща с преспиване на Паничище на около 80км. от София, в периода 1-2 декември, събота сутрин отпатуваме и в неделя след обяда се прибираме ?????Поразрових се за хотели и хижи в паничище и намерих тази:" http://www.journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=414#pic " (ако ви хареса нещо друго пишете, мога да установя контакт със всички управители на хотели и хижи в Паничище)- където цена(окол 14лв. на легло , утре ще ви кажа със сигурност, и ще дам подробна информация) и база са най-приемливи, не някъкав супер лукс, но е добре подържана !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща с преПиване в Паничище !!!
Collapse
X
-
Много яка идея, ходил съм с Опел Клуб там два пъти на такива срещи. Мястото и всичко е перфектно. Пътя е малко емоция ако вали сняг. Иначе зимата е сезона на купоня там! Може и ски да се покарат за кой има мерак да реже борчета. :D А цените поне там където аз съм бил са много приемливи, да не кажа ниски.
-
Явор Митев
Това е страхотна идея, която ни щъкна на срещата в четвъртък зад Била...благодаря на колегата, че е пуснал темата. Давайте да я мислим и да се заемаме с организацията. Мястото е много добро, а и до колкото разбирам отзивите са добри. Дано успеем да се организираме и срещата да се осъществи.
Коментар
-
ми малко сме по приключили паричките, а и подаръци, коледи, рожденни дни, нови коли, смени на консумативи, нова година.......само разходиСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Явор Митев
-
Явор Митев
Имаме едни клиенти с малък месопреработвателен цех....като ходим там, винаги ме изпращат с килограми "мръва", така че поемам личен ангажимент да подсигуря "мръвата", само ми трябва скара и дърва...... А ако имаме възможност да изкопаем дупка и да я напълним с жарава, бих подсигурил и яренце....МОЛЯ:
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар