HF написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
31.08.2005г. - денят е сряда, мястото е ЕКО, а часът 19:00
Collapse
X
-
Zaphod написа:HF написа:Дедрата няма да се изложи в дръпка с 2.0 20вБраво 1.9JTD 2000г.
Коментар
-
HF написа:Zaphod написа:HF написа:Дедрата няма да се изложи в дръпка с 2.0 20вAlles in Ordnung
Коментар
-
Zaphod написа:HF написа:Zaphod написа:HF написа:Дедрата няма да се изложи в дръпка с 2.0 20вБраво 1.9JTD 2000г.
Коментар
-
Zaphod написа:Виж сега, и жената и колата нямат конкуренция, пък и двете са мои... Знаете ли, имаше такова предложение, но дали да не отворя нова тема - да вземем да направим и една класация за половинки на Италфеста?Браво 1.9JTD 2000г.
Коментар
-
Мисля, че ще е по-добре срядата да не се изложим и да се съберем една солидна групичка, пък да си полафим на по биричка!! Аз например, очаквах малко по-добро представяне от Фиат-групата на 28ми пред Ал. Невски... Но можеби следващият път!Shumi's trainer! /Tipo 1.6 i.e. DOHC 90hp/
/Dedra 1.8 i.e./
Коментар
-
Само моля ако си тръгвате преди 21:00 кажете на сервитьорите къде сте се преместили, че ако позакъснея като предния път да ви намеря някъде все пак.минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар