HF написа:

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

31.08.2005г. - денят е сряда, мястото е ЕКО, а часът 19:00

Collapse

X
- 

Като застанеш на старта ще разберешZaphod написа:Жалко, че съм временно в бокса, иначе веднага щях да докажа обратното, стига да не е Турбо или Турбо Интеграле моделът или, разбира се ’пипана’ - тогава може да се поспори...HF написа:Дедрата няма да се изложи в дръпка с 2.0 20в  П.С. Без лоши чувства П.С. Без лоши чувства Браво 1.9JTD 2000г. Браво 1.9JTD 2000г.
 Коментар
- 

Хехех - ако знаеш колко такива ’разбрали’ физиономии гледам по улиците, когато ме настигнат на светофара....Не съм фен на ’дръпките’ по принцип, но мога да си направя удоволствието да ти дам да покарашHF написа:Като застанеш на старта ще разберешZaphod написа:Жалко, че съм временно в бокса, иначе веднага щях да докажа обратното, стига да не е Турбо или Турбо Интеграле моделът или, разбира се ’пипана’ - тогава може да се поспори...HF написа:Дедрата няма да се изложи в дръпка с 2.0 20в  П.С. Без лоши чувства П.С. Без лоши чувства  И аз без лоши - то и няма за какво И аз без лоши - то и няма за какво Alles in Ordnung Alles in Ordnung
 Коментар
- 

... Сряда е утре , от теб жените от мен колатаZaphod написа:Хехех - ако знаеш колко такива ’разбрали’ физиономии гледам по улиците, когато ме настигнат на светофара....Не съм фен на ’дръпките’ по принцип, но мога да си направя удоволствието да ти дам да покарашHF написа:Като застанеш на старта ще разберешZaphod написа:Жалко, че съм временно в бокса, иначе веднага щях да докажа обратното, стига да не е Турбо или Турбо Интеграле моделът или, разбира се ’пипана’ - тогава може да се поспори...HF написа:Дедрата няма да се изложи в дръпка с 2.0 20в  П.С. Без лоши чувства П.С. Без лоши чувства  И аз без лоши - то и няма за какво И аз без лоши - то и няма за какво  Браво 1.9JTD 2000г. Браво 1.9JTD 2000г.
 Коментар
- 

Тогава ще си водя женаZaphod написа:Виж сега, и жената и колата нямат конкуренция, пък и двете са мои... Знаете ли, имаше такова предложение, но дали да не отворя нова тема - да вземем да направим и една класация за половинки на Италфеста? Знаете ли, имаше такова предложение, но дали да не отворя нова тема - да вземем да направим и една класация за половинки на Италфеста?  Ти търси фиат 20в да го  точкувам Ти търси фиат 20в да го  точкувам Браво 1.9JTD 2000г. Браво 1.9JTD 2000г.
 Коментар
- 

Мисля, че ще е по-добре срядата да не се изложим и да се съберем една солидна групичка, пък да си полафим на по биричка!! Аз например, очаквах малко по-добро представяне от Фиат-групата на 28ми пред Ал. Невски... Аз например, очаквах малко по-добро представяне от Фиат-групата на 28ми пред Ал. Невски... Но можеби следващият път! Но можеби следващият път! Shumi's trainer! /Tipo 1.6 i.e. DOHC 90hp/ Shumi's trainer! /Tipo 1.6 i.e. DOHC 90hp/
 /Dedra 1.8 i.e./
 Коментар
- 

Само моля ако си тръгвате преди 21:00 кажете на сервитьорите къде сте се преместили, че ако позакъснея като предния път да ви намеря някъде все пак.минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
 Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
 Коментар
Реклама

Collapse

Коментар