Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли срещи във Велико Търново ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има ли срещи във Велико Търново ?

Здравейте колеги,има ли срещи във Велико Търново ? Ще ходя натам за около седмица и бих ви посетил, ако нямате нищо против. Само че, търсих и не намирам такава тема ?!
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

то тема има.. обаче.. срещата беше отдавна.. колегите просто минаха от тука и са събрахме.. аз за сефте се запознах ии така
    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Мисля че има, но се водят на Алфистите. Вижте при тях за инфо или колегата Stenli, той е сред тях

Коментар

Мерси, за момента отлагам ходенето дотам, ще изчакам малко да се пооправи времето, щото отивам да си почина там.А то и без това замалко да скоча на Алфа 145, така че....
        Ex Fiat 126P
        Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

Малко оффтопик, брат ми днес ще ходи до Арбанаси и сигурно утре ще се мотат из В.Търново, та въпроса ми е има ли откъде да се зареди метан там? Казаха ми, че някъде до Технополис имало колонка, лесно ли се намира и работи ли изобщо?
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
            Малко оффтопик, брат ми днес ще ходи до Арбанаси и сигурно утре ще се мотат из В.Търново, та въпроса ми е има ли откъде да се зареди метан там? Казаха ми, че някъде до Технополис имало колонка, лесно ли се намира и работи ли изобщо?
            начи метан има на пътя за чолаковци ако го знаеш, но преди него точно вляво.. ако това пак не те устройва.. се пада на кръговото кръстовище на автогарата... там където е след качица.. и минаваш тва кръстовище и тръгваш надолу и малко преди да почне баш баира пише МЕТАНС СТАНЦИЯ .. няма как да го изтървеш...
            Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
            Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
            Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

Сайта bgmaps.com не е чувал за такова село Чолаковци, ама както и да е ще му кажа да търси около Техномаркет и това кръгово кръстовище дето казваш. Това за след кръговото дето говориш да не е едно от двете изброени долу:1. Nuovo Pignone - 1 колонка ул. "Никола Габровски" 71А тел. 062-6718082. Sicom - 2 колонки УПИ-9 кв. Малък триъгълник зад Техноморкет тел. 0888-212166
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Кръстовището се казва "Детелината". Даже там имаше някакъв едноименен автосалон.

Коментар

Re: Има ли срещи във Велико Търново ?

trace написа:
                  Здравейте колеги,има ли срещи във Велико Търново ? Ще ходя натам за около седмица и бих ви посетил, ако нямате нищо против. Само че, търсих и не намирам такава тема ?!
                  Има срещи всеки четвъртък вечер от 19:00 часа : Виж тук .Всички фенове на италианките са добре дошли ,въпреки че от фиатаджиите сме само аз и колегата Стенли ,и един Ланчист ,a и от скоро един пич с Брава :D
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Малко късно но ... За метан станцията може да се ориентираш и по комините за паровата централа. Мястото е малко забутано .Там работи един от наще алфисти :D А къде е този Технополис такова нещо май нямаме ....

Коментар

Технополис е в Мол-а до колкото помня.

Коментар

То тва в мола е силно казано Технополис...

Коментар

coolboby написа:
                          То тва в мола е силно казано Технополис...
                          Така се казва, нищо че е с размери 2на2

Коментар

"Вски четвъртък от 19:00 ч. в заведението "Кривата круша" кв. Бузлуджа(Пишмана) , втората спирка на автобусна линия 13 срещу Т-образното кръстовищеЗаповядайте колеги !"Благодаря колега, то на жената баща и е от там и често ходим, та ще ви посетя някой ден.
                            Ex Fiat 126P
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS

Коментар

Колега добре дошъл си :D А и както казва един "велик мислител" Мечо Пух - колкото повече ,толкова повече :D Надявам се да се сетите къде се намира мястото П.С на улицата на старческия дом е

Коментар

Working...
                              X