Здравейте колеги,има ли срещи във Велико Търново ? Ще ходя натам за около седмица и бих ви посетил, ако нямате нищо против. Само че, търсих и не намирам такава тема ?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли срещи във Велико Търново ?
Collapse
X
-
Мерси, за момента отлагам ходенето дотам, ще изчакам малко да се пооправи времето, щото отивам да си почина там.А то и без това замалко да скоча на Алфа 145, така че....Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
spark написа:Малко оффтопик, брат ми днес ще ходи до Арбанаси и сигурно утре ще се мотат из В.Търново, та въпроса ми е има ли откъде да се зареди метан там? Казаха ми, че някъде до Технополис имало колонка, лесно ли се намира и работи ли изобщо?Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp
Коментар
-
Сайта bgmaps.com не е чувал за такова село Чолаковци, ама както и да е ще му кажа да търси около Техномаркет и това кръгово кръстовище дето казваш. Това за след кръговото дето говориш да не е едно от двете изброени долу:1. Nuovo Pignone - 1 колонка ул. "Никола Габровски" 71А тел. 062-6718082. Sicom - 2 колонки УПИ-9 кв. Малък триъгълник зад Техноморкет тел. 0888-212166Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Re: Има ли срещи във Велико Търново ?
trace написа:Здравейте колеги,има ли срещи във Велико Търново ? Ще ходя натам за около седмица и бих ви посетил, ако нямате нищо против. Само че, търсих и не намирам такава тема ?!Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
"Вски четвъртък от 19:00 ч. в заведението "Кривата круша" кв. Бузлуджа(Пишмана) , втората спирка на автобусна линия 13 срещу Т-образното кръстовищеЗаповядайте колеги !"Благодаря колега, то на жената баща и е от там и често ходим, та ще ви посетя някой ден.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар